Hjem LCHF Kylling i parmesansvøb

Kylling i parmesansvøb

af Linda

image

I går skulle vi have kyllingefilet, og jeg havde lyst til at lave dem på en ny måde. Jeg fandt frem hvad vi havde i køleskabet  og det blev til denne meget velsmagende ret. Kyllingen blev dejlig saftig og alle var tilfredse.

Kylling i parmesansvøb

Du skal bruger :

4 kyllingefileter

1 potte persille

150 gr. Smør

150-200 gr. Fintrevet parmesan

1-2 fed fintpresset hvidløg

1/2 citron, saften heraf

Du gør sådan her :

Smelt smøret og hæld det i en dyb tallerken

Hæld citronsaft og hvidløg i ned i skålen til smøret

Bank dine kyllingefileter helt flade.

Vend dem i skålen med smør

Find en anden dyb tallerken og hæld din fintrevet parmesan i

Vend kyllingefileten i parmesan

Tænd ovnen på 180-200*

Placer persille i midten af hver kyllingefilet

Rul dine kyllingefileter sammen så godt det nu er muligt

Læg dem i et fad og drys resten af parmesanen henover og drys resten af din persille rund i fadet

Ind i den varme ovn i 30-45 minutter. Der breder sig en skøn duft og du ved bare at kylling i parmesansvøb bliver en succes. Det er svært at vente til de er færdige. Jeg spiste tomatsalat til og en enkelt halv bagekartofler. Min søn havde lavet en god dressing af cremefraiche, mayo, karry, lime og salt og peber. Den smagte virkelig godt til.

image

image

Håber den smager ligeså godt hos dig som den gjorde hos mig.

Velbekomme

Hvis du vil holde retten endnu mere low carb så undlader du den halve kartoffel😉 I stedet for kan du fylde halvdelen af tallerknen med blandet grøn salat eller fintsnittet kål. Tilsæt evt. 1 spsk. olivenolie til salaten/kål.  Måske vil du endda kaste dig ud i denne broccolisalat Det er Mette fra bloggen ‘det handler mest om mad’ der har lavet den.

Er du nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb, så læs meget mere her👇

Vægttabsforløb

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1