Hjem LCHF Pulled pork

Pulled pork

af Linda
Pulled pork
Pulled pork

Dette opskrift på pulled pork er en jeg har benyttet mig af et utal af gange. Jeg kan varmt anbefale dig at prøve den. Jeg har tilsyneladende ikke gemt nogle billeder, af hvor lækker den er, så de må lige vente, men jeg tilføjer nogle så snart jeg har lavet en portion mere😉

Du skal bruge en nakkefilet, jeg køber den oftets når jeg kan finde den på tilbud. Du skal have en på omkring 2 kilo, og så får du brug for en lækker rub du kan pakke den ind i. Jeg tænker at vi starter med at du får opskriften på den rub jeg bruger, og bagefter opskriften som jeg har fundet inspiration til hos Gastromand.

Du skal bruge;

 • 2 spsk. himalaya salt
 • 3 spsk. sød paprika
 • 2 spsk. barbecuekrydderi
 • 1 spsk. cayennepeber
 • 1 spsk. tørret chilipulver
 • 1 spsk. spidskommen
 • Rør det hele sammen i en tætlukket skål. Nu har du den rub du skal bruge😊
Pulled pork:

Du gør sådan her👇

 • Dæk din nakkefilet ind i den lækre rub, gnid den godt ind på alle sider.
 • Gør det evt. klar allerede aftenen inden og pak den krydrede nakkefilet ind i film og læg på køl natten over.
 • Indstil ovnen på 110 grader varmluft.
 • Læg nakkefilet (uden film) i ovnen i 10-12 timer. Den passer fint sig selv.
 • Tjek efter 10-11 timer om du, uden besvær, kan trække kødet fra hinanden. Hvis ja, så er den klar, og ellers giver du den 1 time mere.

Nu har du den lækreste møre kød og kan forkæle dig selv og din familie med en mega lækker og velsmagende burger. Jeg spiser mit pulled pork på en bund af salat og med min coleslaw til. Min familie nyder at få det i en burgerbolle og med coleslaw. Indimellem fylder de også en barbecuedressing i. Jeg synes at det er rigeligt med saften fra kødet og dressingen fra min coleslaw.

23 dage til næste hold

UUhhh der er nedtælling til næste hold snuden i sporet. Skal du med ? Jeg er overrasket over at flere allerede er klar nu, det plejer at være lige omkring nytår, men hvor er det dejligt💕! Måske er Corona situationen medspiller her, og flere har fokus på deres helbred. Jeg oplever at det ikke ‘kun’ er med vægttab for øje, men helt sikkert også helbredet der er fokus på. Det glæder mig meget. Jeg har en stor drøm om at få lov til at hjælpe så mange som muligt med en livsstilændring. Kald den hvad du vil, jeg synes ikke vi behøver at sætte etiket på, men måske bare kalde det ’tilbage til rigtig mad’?

Næste hold er der nogle ændringer og forbedringer på, du kan læse meget mere om dem her. Jeg har udvidet holdet med 2 uger, og det er for at jeg kan være med på sidelinjen de sidste 2 uger hvor du selv skal lægge en kostplan, og have mig med som coach for at sikre, at du har fået fat i de vigtigste ting. Jeg går stadigvæk på live 1-2 gange ugentligt, med aktuelle emner og de spørgsmål du har til der hvor du er lige nu.

Jeg håber at vi ses🙏🌸

Knus fra Linda

Skal jeg hjælpe dig med dit vægttab? Jeg kan lave dig en madplan der tager hensyn til hvad du kan lide, dine intolerancer, dine allergier, dit familieliv.🌸

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1