Hjem LCHF Gullash

Gullash

af Linda

Jeg har igennem det sidste halve år lavet gullash flere gange. Det er en stor succes hos hele familien. Jeg er ikke selv den geniale ophavsmand til retten. Jeg har fundet den hos Valdemarsro så alt kredit går den vej😊

Gullash smager så godt at jeg ikke har nogle billeder😅 Jeg har spist så hurtigt at jeg helt har glemt at tage billeder, men det må jeg huske næste gang. Du skal ikke være i tvivl,- den er en stor succes!

Jeg synes at I skal prøve den, lav evt. kartoffelmos til familien, og en bund af kål til dig selv. Der er godt med væske/sauce i retten så din kål vil få en dejlig smag derfra. Jeg er glad for at bruge fintsnittet hvidkål eller spidskål til. Sæt tid af til at lave retten, det er en simreret som står og passer sig selv i 3-4 timer.

Gullash

Du skal bruge, til 4 personer;

 • 500 g oksebov, skåret i tern, eller en færdigpakke fra supermarked.
 • 3 gulerod, skåret i store tern
 • 2 små finthakket løg,
 • 1 fed hvidløg skåret i mindre tern.
 • 1 stor spsk smør
 • 1 spsk sød paprika
 • 1 tsk. stødt spidskommen
 • 1 dåse tomatpuré, (ca 140 g)
 • 1 l grøntsagsbouillon, evt. den lækre bone broth fra New Food som jeg selv bruger.
 • Friskkværnet peber
 • salt
 • Pynt; Persille

Du går sådan her:

 • Smelt smør i en tykbundet gryde og hæld løg, hvidløg, og gulerødder ned i og rør det sammen et par minutter.
 • Tilsæt kødet og bland godt rundt til kødet er brunt på alle sider.
 • Tilsæt paprika, spidskommen og tomatpuré. Bland det godt sammen.
 • Tilsæt nu bouillon, det skal dække indholdet i gryden.
 • Læg låg på og lad det simre i 3-4 timer til kødet er helt mørt.

Serveres med det samme, pynt evt. med persille.

OBS! Det er super vigtigt at du er opmærksom på den bouillon du vælger at bruge da der er kæmpe forskel på kulhydrat indholdet! Det er blandt andet årsagen til at jeg bruger den fra New Food som er super lav på kulhydrat. Det varierer helt fra 0,2 pr 100 g. til 38 g. Så hold øje hvis du ønsker en low carb udgave😊

3 søndag i advent

Det er 3 søndag i advent i dag. Tiden flyver som altid. Vi skal huske at stoppe op, trække vejret helt ned i maven, og nyde nuet. Dagen i dag kommer ikke igen. Vær tilstede💕

Jeg har planer om en længere gåtur, måske 10-12 kilometer i rask trav med den lille hund. Hun elsker det. Hun er også glad for at løbe med mig om morgenen. Hun er lidt hyper, og er bare glad for alt slags motion tænker jeg.

Når jeg kommer hjem har jeg lidt tanker om hjemmelavet konfekt med marcipan og nougat, uden sukker naturligvis😉 Tror at Bo vil sætte pris på det, og det gør dagen lidt mere julet, synes jeg.

Hvis du er nysgerrig på mine vægttabsforløbe kan du læse mere her, eller snuden i sporet som starter den 4 januar.

Knus og dejlig dag til dig💕

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1