Hjem LCHF Baconruller

Baconruller

af Linda
Baconruller

I går gik jeg på live i min gruppe på Facebook som hedder ‘snuden i sporet’. Det gjorde jeg klokken 17:00, og da jeg kom ud i køkkenet bagefter havde Bo fundet på en middagsret, af de ting vi havde i køleskabet. Jeg blev så glad for jeg var dødtræt og orkede ikke at tænke på aftensmad 😀 Baconruller, kalder han dem. De smagte lækkert, og nu får i opskriften her 🙂

Baconruller

Du skal bruge, til 16 stk.

 • 1 kg g. hakket oksekød
 • 1½ tsk. salt
 • 1½ tsk. Dijon sennep
 • 2 tsk. hvidløgspulver
 • 2 æg
 • 2 tsk. oregano
 • Friskkværnet peber
 • 2 pakker bacon (16 skiver)

Du gør sådan her

 • Hæld alle ingredienser i en skål og bland det godt sammen. Brug evt. hænderne.
 • Del farsen i 16 stykker og ‘tril’ dem lange, men uden at mose dem flade.
 • Tænd ovnen på 200 grader, varmluft.
 • Fordel nu en skive bacon om hver rulle.
 • Placer baconrullerne på en bageplade med bagepapir
 • Sæt baconrullerne ind i den varme ovn og giv dem cirka 30 minutter eller indtil baconen ser sprød ud (det er lidt en balance sag her. Du vil ikke have tørt kød, men gerne sprød bacon, så hold øje med ovnen og vurder om de skal have længere/kortere tid

Jeg spiste pandestegt hvidkål til. Resten af familien spiste en kartoffelblanding.

I følge YAZIO madberegner indeholder denne ret, pr. rulle:

 • 164 Kcal.
 • 0,5 kulhydrat
 • 16 g. protein
 • 11.25 g fedt.

Hvilken dag er vi nået til i Corona-land ? Jeg er holdt op med at tælle, jeg har mistet overblikket. Jeg ved bare at det er længe, og at intet bliver som før. Bare sådan. Bum, og livet er ændret. Alt det vi tog for givet..hvor var vi forkælet. Jeg savner mange ting, men hver gang jeg skal til at pive den mindste smule, tænker jeg på dem som er syge. Dem der har mistet, dem der kæmper for deres liv, og så sparker jeg mig selv hårdt bagi. Vi skal være glade for at være raske.

God fornøjelse med baconrullerne. Jeg håber du vil lade mig vide hvad du synes om dem. Bo siger at han fandt opskriften hos Madens verden. Måske kan du finde yderligere inspiration der 🙂

Jeg kan anbefale dig at prøve oksekød i ostesauce, den er en succes !

Knus fra Linda

Er du nysgerrig på mine vægttabsforløb, så læs mere her👇

Vægttabsforløb
0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1