Hjem Ingen mel Ørredfilet i æggewrap

Ørredfilet i æggewrap

af Linda
Ørredfilet i æggewrap

Ørredfilet i æggewrap er en fremragende idé til din frokost. Eller ja, du ved, jeg kan jo spise den alle tider på døgnet. Det er det gode ved ikke at være sart med sine måltider😅Der er garanti for lang tids mæthed, så er du advaret😉Jeg vil næsten tro at hvis du spiser denne portion klokken 10.00 så er du ikke, ægte, sulten før til aftensmad tid😉

Vi er ved at være i slutningen af uge 1, med mit online vægttabshold Snuden i sporet. Jeg synes at det går godt. De er motiveret, og søde til at være aktive i gruppen. Der er de helt almindelige overgangssymptomer, som de færreste går fri af, og så er det jo godt, at jeg kan vejlede og rådgive til at komme bedst muligt gennem dagene.

Min kyllingbund storhitter rundt i gruppen, og hos dem som følger med på Instagram og Facebook. Jeg kan høre på de kommentarer jeg modtager, at det har taget lidt overvindelse at få den prøvet af. Men at det er med positiv overraskelse at folk skriver tilbage tilbage til mig, og at de ved at den fremover vil blive en fast del af deres keto kost. Jeg elsker selv at den er uden ost fordi der i forvejen er alt for meget mejeri indblandet i keto opskrifter. Det er, efter min mening, slet ikke nødvendigt med så meget mejeri.

Ørredfilet i æggewrap

Du skal bruge, til 1 person

 • 2-3 æg
 • Smør / Kokosolie til at stege i
 • 1 pakke ørredfilet (125 g.)
 • Purløg
 • Salt

Du gør sådan her👇

 • Pisk dine æg godt sammen
 • Smelt smør på panden og hæld æggemassen på
 • Lad massen stå og sætte sig, og vend den først når du ved den har samlet sig.
 • Steg den gylden på hver side
 • Læg din æggewrap på en tallerken, og fordel ørredfilet på den ene halvdel
 • Læg den anden side over æggewrappen og pynt med rigeligt purløg.
 • Server og spis varm😋
Ørredfilet i æggewrap

Energiberegning (med 3 æg);

 • 452 Kcal.
 • 43 g. protein
 • 1,6 kulhydrat
 • 30 g. fedt

Skal jeg hjælpe dig med dit vægttab? Jeg kan lave dig en madplan der tager hensyn til hvad du kan lide, dine intolerancer, dine allergier, dit familieliv.🌸

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1