Hjem Ingen mel Mini hakkebøffer med surprise

Mini hakkebøffer med surprise

af Linda
Mini hakkebøffer med surprise

Mini hakkebøffer med surprise i form af mozzarella i midten, og pakket ind i bacon. What’s not to like😅 Total keto-style💪

Hakkedrenge med mozzarella og bacon

Hold da op hvor jeg synes jeg løber stærkt i øjeblikket. Jeg kan godt mærke jeg lige skal tilbage til ‘arbejdslivet’ igen. Jeg står drøntidligt op om morgenen, og alligevel synes jeg, at jeg har svært ved at nå alt det jeg gerne vil.

Fredag morgen skal jeg være hos børnebørnene halv otte. Inden jeg skal derhjem vil jeg gerne nå at løbe en halv times tid, dyrke yoga en halv times tid, og så lige meditere 20 minutter. Du kan godt se det, ikk’. Jeg presser mig selv, lidt for meget, og det kan mærkes om aftenen. Tænker at jeg står op 4.30 for at det ikke bliver en alt for mast morgen. Hvilket betyder at jeg skal sove 21.00 😅 Gamle kone😉

Det gode ved det er, at jeg ikke skal bruge tid på morgenmad, for jeg er sjældent sulten før efter klokken 9.00. Så kan jeg spise med pigerne, og derved spare lidt tid.

Mini hakkebøffer med surprise

Du skal bruge, til 4 personer

 • 800 g. hakket oksekød
 • 1-2 pakker bacon i skiver
 • 1 pose mini mozzarella
 • 1 squash
 • Salt og peber

Du gør sådan her👇

 • Hæld dit kød op i en skål og drys med salt og peber og rør det godt sammen.
 • Del det hakkede kød op i 16 små bøffer (eller snyd og lav 8 store)
 • Form bøfferne og lav et lille rum til et halvt stykke mozzarella i midten. Pak osten ind i bøffen.
 • Klip din bacon over til halve stykker og fold to stykke omkring så det danner et kryds
 • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 • Læg bøfferne på en bagerist, uden bagepapir. Læg en bageplade med et bagepapir på rillen lige under.
 • Giv bøfferne 15 minutter i ovnen.
 • Lav squashetti af din squash. Hvis ikke du har ‘værktøjet’ så bruger du bare en kartoffelskræller😉
 • Læg din squashetti i en skål og hæld kogende vand henover. Dræn for vand lige efter og servere dem varme.
Corona kvalme

Åh hvor skal jeg bare trække vejret dybt, rigtig dybt, nogle dage. Jeg tror at vi alle har nået grænsen, og er fuldstændig fyldt til randen med følelser som afmagt, savn, fortvivlelse, irritation og rastløshed. Måske er jeg ene om at blive lidt forkvalmet når jeg hører, at der er endnu et pressemøde på vej. Jeg ved det ikke. Jeg gider ikke at se dem mere. Jeg ser heller ikke nyheder. Det som jeg skal vide skal alligevel nok nå frem til mig. Jeg bliver i så møgdårligt humør af at se nyhederne, at jeg ikke vil bruge min energi på det.

Jeg gør hvad jeg kan for at leve isoleret, og indenfor de rammer vi har fået udstukket. Jeg kan ikke gøre mere. Jeg bliver bare nødt til at tage lidt ekstra dybe vejrtrækninger dagligt, for så kan jeg holde humøret højt, og glæde mig over hver dag. Livet er så forbandet kort.Kan vi ikke lave en klub med gode meddelelser, positivt nyt, lykkelige begivenheder, eller er der ikke nogen der gider bruge tid på gode ting? Det er som om, at alt det dårlige suger en masse mennesker til sig. Jeg kan ikke forstå at man kan se nyheder lige inden man skal ind og sove. Jeg ville ikke få lukket et øje af bare bekymring.

Jeg trækker vejret, helt ned i storetåen, og ønsker dig en dejlig fredag🥰

KH Linda

Ps. Hvis du er vild med oksekød pakket ind i bacon, skal du prøve de her baconruller også.

Skal jeg hjælpe dig med dit vægttab? Jeg kan lave dig en madplan der tager hensyn til hvad du kan lide, dine intolerancer, dine allergier, dit familieliv.🌸

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1