Hjem Hverdagen Hjemmelavet og velsmagende müsli

Hjemmelavet og velsmagende müsli

af Linda

Indlægget indeholder reklame.

Hjemmelavet og velsmagende müsli

Hjemmelavet og velsmagende müsli er noget jeg bruger indimellem. Jeg bruger det på min græske yoghurt, men også på min chiagrød. Der er hundredevis af opskrifter på hjemmelavet müsli, og her får du min. Jeg har brugt nogen af mine favorit kerner og nødder, du kan bruge dem du foretrækker. Nedestående giver en temmelig stor portion. Jeg gemmer den  i et lufttæt glas og så har jeg til rigtig lang tid.


Hjemmelavet og velsmagende müsli

Du skal bruge :

2-2½ dl. mandler som hakkes groft

2 dl. Hasselnødder som også hakkes groft

1 dl. sesamfrø

1 ½ dl. græskarkerner

1 ½ dl. Hørfrø

2 dl. kokosmel

1 tsk. vaniljepulver

Du gør sådan her:

Bland alle dele på en stor bradepande på et stykke bagepapir.

Sæt pladen i ovnen på 100* i 1½ time.

Nu breder der sig den skønneste duft i hele køkkenet 😉

Bon appetit <3


Har du fået lavet bananpandekagerne ? Hver gang jeg har nogen bananer som bare ikke kan ligge en dag længere, så bliver de enten skåret op i skiver og lagt i fryseren til smoothie, eller brugt, som her, til bananpandekager. I går lavede jeg chokoladesmør til. Det er super lækkert, og her styrer du selv sukkerindholdet alt efter hvilken mørk chokolade du vælger at bruge. Du finder opskrift på begge dele ved at skrive “banan” i mit søgefelt. Opslaget kommer som nummer tre på listen. Bananpandekager

IMG_5113

I går aftes lavede jeg en nem ret med spinat, laks, forårsløg og æg. Den kommer på en af de nærmeste dage. Hold øje med bloggen her, for det er en ret som kan bruges til både morgen, frokost og aften. Den kan fryses ned og smager lækkert med en god salat til. Du får lige et lille smugkig herunder  😉  Super nem ret 🙂

IMG_5127Rigtig dejlig tirsdag til jer alle. Der bliver ikke lavet meget mad fra min side i dag. Jeg er så heldig at jeg er vågnet med møgondt i halsen, hovedet, og så er jeg øm i alle muskler. Hvad sker der for det ? Jeg har ferie, ovenikøbet SOMMER ferie ! Jeg vil have sol, kølige drinks på terrassen, og lækre lette salater.

KOOOOM nu sommer

<3

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1