Hjem LCHF Smoothiebowl

Smoothiebowl

af Linda
Smoothiebowl
Smoothiebowl
smoothiebowl

Smoothiebowl

Indimellem får jeg lyst til “morgenmad i skål” og så har jeg lidt favoritter at vælge imellem bla. denne smoothiebowl.

Min smoothiebowl er ikke den søde af slagsen som du kender fra butikkerne, den er til gengæld fyldt med vitaminer i form af grøntsager og blåbær. Får du ikke lyst til at prøve?

Jeg veksler lidt mellem indholdet, og især min topping kommer an på hvad jeg har i skufferne. I den smoothiebowl du ser på billedet har jeg drysset granatæblekerner og hakkede mandler/hasselnødder på, men hampefrø og chiafrø, det kunne også have været godt, og gojibær.

Jagten på grøntsagerne

Jeg har prøvet mange forskellige smoothies i mit forsøg på at få flere grøntsager indenbords, men der er langt imellem dem der smager godt. Jeg vil sige, at vi med denne her, kommer meget tæt på mål. Jeg tror det er kokosmælken der gør det, den er jo sød i sig selv.

Jeg synes du skal prøve dig lidt frem, og finde din egen favorit, men nu får du mit bud, og så kan du arbejde dig ud derfra 🙂

Du skal bruge (til et stort glas)

En håndfuld frossen blomkål, gerne dampet inden nedfrysning..

En lille håndfuld frosne squash, gerne dampet inden nedfrysning.

(hvis du har frossen broccoli på lager kan den også snildt bruges)

1½-2 dl. kokosmælk, jeg foretrækker den på karton fra Santa Maria

En spsk. collagen (kan undlades)

En spsk. olie, jeg bruger mct olie, men du kan også bruge avocadoolie/fiskeolie/hørfrøolie

Et æg, råt. (kan undlades)

En knivspids kanel

En lille håndfuld frosne blåbær

Topping efter eget valg. Jeg har brugt granatæblekerner, og mandler/hasselnødder. Men hvis jeg havde haft gojibær havde jeg brugt det sammen med lidt finthakket nødder. Du kan også bruge hampefrø og chiafrø.

Jeg ved at mange også bruger vanilje, men jeg må være ærlig at sige, at når jeg bruger kanel så synes jeg ikke at jeg kan smage vaniljen, og til den pris vanilje har, så undlader jeg det.

Du gør sådan her:

Hæld hele balladen i din blender, eller i et blender glas og giv det en tur med din stavblender.

Hæld det i et højt glas eller i en skål som jeg har gjort på billedet. Top smoothien med hvad du lige har i skufferne.

Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb så kan du læse mere her👇

Vægttabsforløb

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Karina Carlsen juni 13, 2019 - 6:56 pm

Hej Linda
Det bliver jeg simpelthen nødt til at prøve. Det lyder da til at være til at finde ud af.
Tak for inspiration 🙏
De bedste hilsner
Karina

Reply
Advokadofyrensballondans juni 13, 2019 - 7:06 pm

Hej Karina. Selv tak 🙂 Min yndlings version er nok med squash, fremfor broccoli, men det er rart med variation. Jeg skifter også mellem brombær og blåbær. Nogen gange har jeg avocado i og andre gange undlader jeg det. Du finder hurtigt din favorit.

Kunsten består i at sørge for altid at have dampet og frosne grøntsager i fryseren.
Tak for din kommentar 🙂

Reply

Skriv dine tanker

UA-78511755-1