Hjem Fokus på famile Tanker om livet

Tanker om livet

af Linda

Tanker om livet

– Åhhh jeg tænker så meget i øjeblikket, ja faktisk de sidste mange måneder har der ikke været ro på “øverste etage”. Shit, tænker jeg, er det virkelig sådan at blive 50 år?

Men måske handler det om mere end min alder, måske handler det om værdier, familie og kærlighed. Men så igen.. tænker jeg så, på netop disse værdier, fordi jeg er blevet “voksen”?

Men ærlig talt, så synes jeg, at samfundet er på vej i en skæv retning, hvor vi har alt for travlt, med alt for meget uvedkommende, og for lidt tid går med familie og venner. Nå ja, måske skal jeg tale for mig selv her, men jeg ved i hvert fald, at det er tilfældet for mig.

Når jeg kommer hjem fra arbejde, omkring klokken halv fem-fem, og så skal i gang med madlavning og planlægning af næste dag, så er klokken otte inden jeg er færdig, og så er jeg, lige præcis, helt færdig! Snork og sov godt! Det er ikke ligefrem her jeg smutter ud til en kop kaffe med veninderne eller tager på familiebesøg. Når hverdagene er så travle, bliver weekenderne meget tætpakket med alt det man ikke kan nå i hverdagene.

Så jeg tænker og tænker, og spekulerer på, om det er sådan her, det skal være? Nu skal det ikke lyde som om jeg er utaknemmelig, for det er jeg bestemt ikke. Jeg forstår godt at sætte pris på, at jeg har et godt arbejde med skønne kollegaer og chefer, men det skal de dælme også være når jeg tilbringer de vigtigste timer af mit liv sammen med dem.

Nå,men nok snik snak fra mig, det var bare lige det der fyldte mest lige nu.

Vil du have opskriften på den kyllingeret i fløde vi fik forleden dag? Det er simpelhent en af de nemmeste du kan lave på en travl hverdagsaften.

Kylling i fløde med spidskål

Du skal bruge ( 3-4 pers.):

4-500 gr. kyllingeinderfilet

1 tsk. røget paprika (eller alm paprika)

ca. 3 dl. fløde (bare til det dækker kyllingen)

En håndfuld revet ost.

Et spidskål

Du gør sådan her:

Læg kyllingefilet i et lag i et ovnfastfad.

Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.

Drys salt og paprika henover kyllingen.

Hæld fløden over så det lige dækker kyllingen.

Sæt fadet i den varme ovn i 20 minutter.

Skær spidskål i tynde skiver, og snit det på tværs.

Drys det revet ost henover når de 20 minutter er gået, og stil fadet tilbage i ovnen til osten er smeltet.

Server retten med spidskål og evt. grofthakket rød peberfrugt til.

Velbekomme.

Kram fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1