Indlægget indeholder reklameJeg har flere gange bagt dette ostefladbrød, og synet godt om det. Og så har jeg glemt alt om det igen. Opskriften har jeg fundet hos en anden LCHF madblogger som hedder Jette. Jeg følger stor set opskriften slavisk, dog undlader jeg aldrig chiafrø !
Du finder Jettes blog her
Jeg bruger affiliatelinks, læs nederst hvad det er.*
Du skal bruge :
7 æg
50 gr. smeltet smør
1½ tsk. bagepulver
2 spsk. chiafrø
1 dl. pofiber som du finder her kan også købes i Helsekosten
225 gr. revet ost ( vi river vores selv, af en helt almindelig skæreost)
Birkes til at pynte toppen med.
Du gør sådan her :
Slå dine æg ud i en skål og pisk dem godt igennem
Hæld det smeltede smør i
Tilsæt revet ost, og rør det sammen.
Fyld nu pofiber, bagepulver og chiafrø i.
Røre-røre-røre og lad blandingen stå at trække i omkring 5-10 minutter.
Hæld nu blandingen ud på en brandepande som du har beklædt med bagepapir.
Sørg for at dejen er godt fordelt og lige tyk over det hele. Jeg kan bedst lidt brødet lidt tyndt, cirka 1 cm.
Drys med birkes.
Tænd nu din ovn på 175* varmluft, og lad brødet stå at trække lidt mere indtil din ovn har nået den rette temperatur.
Bag brødet i omtrent 20 minutter.
Lad det afkøle og skær det i passende stykker. Det egner sig rigtig fint til at blive frosset ned. Jeg tager gerne en skive eller to op inden jeg går i seng, og så har jeg til min morgenmad. Det er vildt godt efter en tur på brødristeren ! Ost og smør er et must 😉
Håber brødet falder i din smag
<3 Linda
*Affiliatelinks er links, der indeholder en kode, der gør, at jeg får udbetalt et mindre beløb, hvis du klikker på dem og derefter handler. Prisen for dig er den samme.
Når jeg har brugt affiliatelinks i en opskrift, vil det stå enten før opskriften eller lige efter linket.
Hvis jeg anvender reklame vil jeg skrive det ved indlæggets start.
Jeg er ikke sponsoreret af nogen eller noget. Bloggen er ren hygge og en dejlig hobby for mig.
Jeg vil være glad for at du støtter mit arbejde ved at bruge de links jeg henviser til.