Hjem Ingen mel Pandestegt brød, super low carb !

Pandestegt brød, super low carb !

af Linda

Pandestegt brød, super low carb

Pandestegt brød, super low carb !

Jeg har i et stykke tid eksperimenteret med dette pandestegte brød, jeg har også nævnt det i andre indlæg, men nu er jeg klar ! Inspirationen til det har jeg fundet på instagram hos @rikkethorlak, og hun har givet mig lov til at poste brødet her med mine ændringer. Rikke har ikke selv nogen blog, men lægger mange lækre billeder af sin mad på instagram. Det er altid LCHF mad hun spiser.

Hvis du synes at der har været stille her på bloggen og på facebook, så kan du finde mig på instagram under familiefristelser, og/eller på snapchat under brugernavnet lindapinds.

Den opskrift jeg lægger på i dag delte jeg op i tre, næsten, lige store portioner, og fyldte forskellige slags krydderier i. Det ene brugte jeg timian og rosmarin i, jeg tænker at det kan bruges til min frokost i morgen med noget kødfyld, en avokado og en god dressing til. Det anden tilsatte jeg kanel og kardemomme. Det tredje fik kokossukker og vanilje. De to sidste spiste jeg meddetvuns ! Jeg synes de smagte virkelig lækkert, det var overhovedet ikke svampet eller for blødt. Jeg kunne uden problemer holde det mellem to fingre. Og så med et tyk lag smør, mums !

Du kan holde dig til grundopskriften, eller som jeg forsøge dig lidt frem og finde din favorit. Grundopskriften er også fin som den er.

Du skal bruge, til tre så brød :

Grundopskrift

2 æg

2 store spsk. Hellmans mayo

3 store spsk. pofiber

½ tsk. salt

1 tsk. bagepulver

Du gør sådan her :

Bland det hele godt sammen og pisk til det samlet.

Nu skal din dej stå og trække i 10 minutter for lige at sætte sig.

Efter 10 minutter deler du dejen i tre lige store dele hvis du, som jeg, ønsker lidt forskellig smag.

Den ene tredjedel tilsatte jeg ½ tsk. timian og en ½ tsk. rosmarin.

Den anden tredjedel tilsatte jeg en knivspids kanel og en knivspids kardemomme.

Den sidste tredjedel tilsatte jeg ½ tsk. kokossukker, og en knivspids vaniljepulver.

Varm din stegepande op og smelt en gavmild klat smør på.

Hæld den første dej op når panden har nået middelvarme. Dejen vil “splatte” lidt ud, men når der lige er gået et halvt minut så kan du stå og samle det lidt og forme det som du vil.

Brødet er super nemt at vende, du skal bare vente til det har fået en gylden og sprød side, før du forsøger.

img_5852

 

 

 

 

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1