Det kan nemt lade sig gøre at få en god burger selvom du vælger brødet fra. Low carb burger kan laves i mange versioner, du bestemmer selv 😉
I dag har jeg valgt at blande mexicansk krydderi i mit hakkede oksekød sammen med jalapenos. Det er en dejlig krydret blanding som gør oplevelsen af hakket kød lidt mere interessant.
Det mexicanske krydderi er hjemmeblandet, og opskriften har jeg fundet hos Madbanditten. Du finder den originale udgave her
Du får også lige udgaven her:
Du skal bruge, til et glas.
- 2 spsk sød paprika
- 2 spsk spidskommen
- 2 spsk salt
- 1 spsk koriander
- 1 spsk løgpulver
- 2 tsk hvidløgspulver
- 3 tsk oregano
- 1 tsk cayennepeber
- 1 tsk timian
Low carb mexiburger
Jeg brugte en spsk. mexikrydderi til at blande i mit kød, sammen med 6-7 stk. syltede jalapenos som jeg havde skåret i små stykker. Jeg formede to bøffer og stegte dem på min grillpande. Det blev ret lækkert.
Min guacamole havde jeg lavet ved at mose indholdet fra to avocadoer sammen med ½ spsk. mayonnaise, 1 spsk. spidskommen og ½ spsk. koriander. Jeg bruger måske nok lige lidt rigeligt med spidskommen, men jeg er vild med smagen.
To små cocktailtomater, to skiver rød peberfrugt, 3 små jalapenos og to løgringe kom ovenpå bøffen, som jeg havde lagt i et stort iceberg salat blad.
For nogen år tilbage lavede jeg burger ud af en rest rullesteg. Den husker jeg stadig. Mand den smagte godt! Du kan læse indlægget her bare lov mig at du ikke gør som mig 😉 Se med her :
http://familiefristelser.dk/?p=1600
Har du hyggelige planer for din weekend ? Det har jeg ikke. Jeg skal arbejde, både lørdag og søndag. Heldigvis har vi fri mandag. Gudskelov. 7 dage i træk er mere end rigeligt til mig.
Rigtig god weekend til dig fra mig.
Hvis du er nysgerrig på mine vægttabsforløb, så læs med her👇