Koteletter med karry er en nem og velsmagende hverdagsret. Den er både hurtig, billig og mætter godt. Du kan vælge hvad du vil af tilbehør. Jeg har valgt en blanding af blomkålsris, spidskål og squashetti. Bo valgte at blande almindelige ris i.
Koteletter med karry
Du skal bruge ( til 2 pers.)
- 2 store koteletter
- en spsk. karry
- kokosolie(gerne med kokossmag) eller smør at stege i
Som tilbehør:
- ½ blomkålshoved, revet på den grove side af rivejernet
- 1/4 spidskål, fintsnittet
- ½ squash. Jeg havde brugt min spiralizer
- kokosolie (gerne med smag) eller smør til at stege i.
- lidt rød peberfrugt som pynt
- evt. 1 spsk. mayo rørt op med ½ tsk. rød karrypasta
Du gør sådan her:
- Smelt kokosolie eller smør på panden
- Drys karry på panden og lad det syde lidt uden at brænde på
- Læg dine koteletter på panden og lade dem stege i karry
- Vend dem når de har fået en sprød overside
Imens koteletterne steger på panden snitter du dit grønne tilbehør.
- Tag koteletterne af panden når de har fået 3-4 min. på hver side
- Læg dem til side
- Kom en klat kokosolie mere på panden og lidt ekstra karry
- Når karryen syder, tilsætter du grøntsagerne
- Vend dem på panden til de er lidt sprøde at se på
- Hvis du vælger at have almindelige ris til også, kan du (når de er kølet lidt af) give dem en tur på panden når dine grøntsager er færdige.
- Server og spis 🙂
Hvis du sidder og har fået lyst til en ret mere med spidskål kan du tjekke den her ud:
Jeg har siddet og kigget lidt frem i kalenderen, og jeg har talt mig frem til at jeg har 11 uger tilbage på mit arbejde, og mit nye arbejdsliv begynder. Det er altså virkelig underligt at tænke på. Mange ting vil forandre sig. Jeg er meget spændt.
Knus fra Linda
Retten indeholder, cirka pr person:
- 320 Kcal.
- 11,7 Kulhydrater
- 23 g. protein
- 22 g. fedt
Hvis du er nysgerrig på mine vægttabsforløb kan du læse mere her👇