Hjem Hverdagen Æggemuffins med hele æg og grøntsager

Æggemuffins med hele æg og grøntsager

af Linda

Æggemuffins med hele æg og grøntsagerÆggemuffins med hele æg og grøntsager er hvad der stod på menuen til frokost i dag. Det kræver ikke de store forberedelser, og det er hvad jeg søgte i dag.

Jeg ved ikke om man kan kalde det en opskrift, det er mere en idé som jeg ville prøve af. Jeg tænker måske at jeg næste gang vil smide lidt ost i bunden, men her kan du få hvad jeg gjorde i dag. Very simple 😉

Æggemuffins med hele æg og grøntsager, 4 stk.

Du skal bruge:

4 store skiver skinke

4 æg

En “stang” forårsløg

4 små broccolibuketter (jeg brugte dem fra frost)

4 små babyspinatblade

Du gør sådan her :

Find din muffinform frem og sæt på en bageplade.

Fordel skinken i en muffinform, (evt. i silikone, og ellers så smør din form.)

Drys lidt finthakket forårsløg i bunden, ovenpå skinken.

Slå et æg ud i hver form

Sæt et babyspinat blad ud i siden, og en broccolibuket i den anden side.

Du kan evt. tilføje et stykke bacon, som er stegt i forvejen, i siden af ægget.

Drys med salt og peber.

Nu skal dine æggemuffins ind i ovnen på 180-200* i 15-20 minutter. Du skal holde øje med dem efter 15 minutter for det er helt afhængig af din ovn hvor længe de skal have. Du vil selvfølgelig gerne have et æg der er gennembagt, men det kan godt snyde lidt når du kigger på ægget fordi æggehviden ser ubagt ud, men det er den ikke. Prøv dig frem, stik evt. lidt i ægget.

Jeg håber du bliver glad for din nye lette frokost, som også fungerer rigtig fint som morgenmad. Og grøntsagerne kan du varierer efter hvad du har i køleskabet. Jeg vil selv tilsætte lidt revet ost i bunden næste gang og måske lidt flere grøntsager. Der gik ikke mere end en time, så havde jeg ikke flere tilbage. Min søn snuppede de to andre, og han var tilfreds med smagen.

Kh Linda

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1