Hjem LCHF Kylling”bruschetta”

Kylling”bruschetta”

af Linda
Kyllingebruschetta

Kyllingebruschetta

I dag har jeg lavet kylling”bruschetta”, eller..det er ihvertfald hvad jeg vil vælge at kalde denne ret. Før jeg holdt op med at spise brød, var bruschetta noget af det bedste jeg kunne få, som forret. Smagen af basilikum, tomat og hvidløg er rigtig god, og jeg besluttede mig derfor for at snitte kyllingefileten og komme det deri. Tænkte vel egentlig, at det ikke kunne gå galt med så mange lækre råvarer sammen 😉 Jeg tog ikke fejl. Se her 👇

Kylling før og efter

Kylling før og efter

Salt og peber. Tilbehør ; bønner svøbt i bacon

(Og så med salt og peber.)  Tilbehør ; bønner svøbt i bacon

Lækre bønner med sprød bacon

Lækre bønner med sprød bacon

Lige inden at kyllingen var stegt færdig i ovnen tog jeg den ud og strøg lidt revet ost henover og satte den tilbage i fem min. Da den var helt færdig dryssede jeg stegt sprød bacon over. Nam nam siger jeg bare 😉

I den ene lille glasskål er der kryddersmør med græskarkerner, og i den anden hvid fløde sauce.

I den ene lille glasskål er der kryddersmør med græskarkerner, og i den anden hvid fløde sauce.

Hvis ikke du har forsøgt dig med kryddersmør endnu (altså bortset fra den med hvidløg og persille) , så spring ud i det med græskarkerner. Jeg synes det smager SÅ lækkert !

Du skal bruge følgende til kyllingebruschetta ;

4 kyllingefileter

3 store tomater

En håndfuld basilikum

3 🙈 pakker bacon i strimler (-bare fordi det smager godt 🙊)

1/3 del bønner (cirka) af en pose frosne grønne bønner

Du skærer tomaterne i fire lige store dele og fjerner kernerne. Så skærer du dem i lange strimler, og derefter på tværs til de bliver bitte små.

Basilikum skærer du også på kryds og tværs således at de passer ned i din kyllingefilet

Nu skærer du i kyllingen, men pas på med at skære så dybt at der “går hul i bunden”

Kom de hakkede tomater ned i din kylling og top med basilikum

Kyllingen skal have en halv time på 180* i ovnen. ( husk osten efter 25 minutter😉)

Nu er det bønnernes tur.

Jeg stod med en hel pose frosne bønner og vidste ikke lige rigtigt hvor mange der blev brugt til to pakker bacon, men vil tro jeg brugte en lille tredje del. Jeg tog mellem fire eller fem i hver håndfuld, afhængig af størrelse/længde og rullede dem i bacon. De fik en halv times tid, måske 40 min. i ovnen. Det passede fint sammen med kyllingen. Jeg havde det hele inde på samme tid.

Bon appetit

Sig til hvis du er i tvivl om noget. 👍

Hvis du er nysgerrig på mine vægttabsforløb kan du læse meget mere her👇

Vægttabsforløb

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1