Hjem LCHF Rødspættefilet paneret med solsikkefrø

Rødspættefilet paneret med solsikkefrø

af Linda

image

Rødspættefilet paneret med solsikkefrø er en super erstatning for den klassiske version med hvedemel. Vi fik det i går og der var ingen der rynkede næse, og alt blev spist op. Det må da siges at være et kvalitetsstempel, ikk`!

Jeg købte en pakke friske rødspættefileter, som jeg vendte en for en, først i sammepisket æg og dernæst i solsikkefrø som jeg havde blandet salt, peber og røget paprika i.  Så kom jeg fire stykker på stegepanden hvor jeg havde smeltet en ret stor klat smør. De fik mere smør undervejs, for lige som med de fiskefileter vi kender, så suger de helt enormt.

Fisken blev fint sprød og lækker, og jeg vil anbefale denne version, fremfor mel versionen.

Se her

Fiskefilet paneret med solsikkefrø

Fiskefilet paneret med solsikkefrø

Jeg havde lavet persillesovs til, og kartofler. Jeg ved godt at kartofler ikke er “low carb” men de smager godt, og jeg spiser dem indimellem.

Her til morgen har jeg travlt, meget travlt, og det er endda lørdag.  Vi er på vej til den store årlige familiedag, og dernæst stor fest. Jo jo det skal ikke være så kedeligt.

Min dag er startet med disse lækkerier

Lørdag morgen, alene ved bordet, men skønne lækkerier

Lørdag morgen, alene ved bordet, men skønne lækkerier

En vaffel lavet på creme fraiche og æg. Indeni har jeg vanilie creme som jeg har rørt sammen af marscarpone creme samt fløde og vaniliepulver. Lækker lækkert.

Rigitg god weekend alle sammen

 

1 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

1 Søde tanker skrives her

Madplan for tre uger - Familie fristelserFamilie fristelser august 2, 2016 - 9:07 am

[…] Rødspættefilet paneret med solsikkefrø […]

Reply

Skriv dine tanker

UA-78511755-1