Morgengrød der mætter
Denne morgengrød er både sukker, laktose og glutenfri. Den sikrer dig et stabilt blodsukker og mætter længe. Jeg har spist den i flere år og bliver ved med at vende tilbage til den. Jeg varierer min topping efter hvad jeg har i skuffer og fryser. Du skal bare finde frem til din favorit.
Jeg sidder her, lørdag morgen, og glæder mig over at det kun er lørdag, selvom det føles som søndag, pga. vores fridag i går. Det er altså virkelig skønt. Jeg bobler indeni med ting som skal til at ske, og som jeg glæder mig til at fortælle om. Tænker måske at fortælle om det i morgen 🙂
Nå, nu skal du have den opskrift. Jeg bruger aldrig sødemidler, men hvis du er vant til at bruge sukker eller andre former for sødning så gør du som du plejer. Here goes;
Du skal bruge :
- 1 dl. kokosmælk, jeg foretrækker den på karton fra Santa Maria
- 0,5 dl. hampefrø
- 1 spsk. hørfrø
- 1 spsk. kokosolie (med eller uden smag)
- 1 strøgen spsk. chiafrø
- ½ tsk. kanel
- 0,5 dl. hjemmehakket mandler
- sødning efter smag, hvis du foretrækker den sådan
Topping;
Vælg evt. mellem hakket paranødder, hampefrø, chiafrø, brombær/blåbær eller granatæblekerner
Du gør sådan her:
Hæld alle ingredienser, på nær de hjemmehakkede mandler, i en kasserolle, og rør grøden sammen. Når grøden så småt begynder at småboble så vender du de hakkede mandler i og rører det godt sammen.
Nu er grøden klar til servering. Velbekomme.
Jeg har fundet inspiration til denne grød hos en amerikansk blogger der hedder Leanne Vogel. Hun har bloggen Healthful pursuit
Hvis du får lyst til at tjekke en anden populær grød ud, så tag et kig på denne chiagrød
Rigtig dejlig lørdag alle sammen. Nu vil jeg boble videre med alt det som jeg skal fortælle jer i morgen. Det bliver SÅ godt!
Krammer fra Linda
Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb, så læs med her👇