Hjem Ingen mel Chiagrød

Chiagrød

af Linda
Chiagrød
Chiagrød

Chiagrød med hindbær og müsli

I dag er det den 21 marts 2019, men man er da nødt til at kigge i kalenderen for at vide det er forår (indsæt selv håbløs udseende smiley)

Jeg startede dagen med chiagrød, ligesom jeg gjorde i går. Det er ellers længe siden jeg sidst spiste chiagrød, jeg tror jeg “overgjorde” det i en lang periode, og så fik jeg nok. Men det er simpelhent så nemt at lave, og det mætter godt. Fordelen er, at du gør det hele klar aftenen før, sætter grøden i køleskabet, og vupti- næste morgen er den til at hive ud og spise. Jeg kan dog ikke nøjes med grøden alene, ellers skal jeg i hvert fald spise en større portion 😉 Jeg spiser som regel et eller to blødkogte æg ved siden af. Der er noget ved æg, og den måde de mætter på, som jeg er helt vild med 🙂


Chiagrød

Du skal bruge, til to portioner:

2,5 dl. kokosmælk (jeg bruger den i karton fra Santa Maria)

2-3 spsk. chiafrø (afhængig af hvor tyk/fast du kan lide din grød)

1½ spsk. hampefrø

½ tsk. vanilje pulver eller kanel

Sådan gør du:

Hæld kokosmælken i en skål

Vend chiafrø i og rør godt sammen

Vend hampefrø og vanilje/kanel i

Rør det hele sammen og lad det stå lidt.

Rør i det nogen gange i løbet af det næste kvarter til en halv time og sæt nu chigrøden i køleskabet.

Chiagrød når du vågner

Næste morgen tager du grøden ud, og deler den i to portioner. Det er super nemt, og om aftenen behøver du ikke spekulerer på hvad din morgenmad skal bestå af. Win win 🙂

Det er forskelligt hvad jeg kommer i min grød. Nogen gange deler jeg den i lag med müsli, andre gange gør jeg som på billedet hvor jeg bruger blendet hindbær/blåbær/brombær. Du skal bare finde din favorit.

Chiagrød

Chiagrød

Jeg har spist chiagrød i rigtig mange år, og der findes et utal af varianter. Madbanditten har også rigtig mange opskrifter som du kan tjekke ud. Hvis du har lyst kan du også se dem her:

Lindas chiagrød

Du finder Madbandittens opskrifter her:

Chiagrød

Knus fra Linda

Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb kan du læse meget mere her👇

Personlige vægttabsforløb

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1