Hjem Ingen mel Müslibar/ energi bar

Müslibar/ energi bar

af Linda
Sukkerfri müsli bar

Glutenfri og sukkerfri müsli/energi bar

Jeg blev udfordret på min profil på Instagram til at lave min egen version af en ketobar. Det kom sig af, at jeg i sommer fik leveret en æske ketobar fra USA fra firmaet @perfectketo. Jeg havde ventet længe på pakken og glædede mig helt vildt til at smage de meget omtalte ketobars. Men nøj hvor blev jeg skuffet. De smagte SÅ meget af sødemiddel (stevia) og havde en lidt sær konsistens. Jeg havde ellers  forstillet mig at de var med en lidt sprød kant og bløde indvendig. Jeg har stadigvæk to stk. tilbage ud af ti. Jeg kan godt spise dem, og kunne ikke drømme om at smide dem ud, det er bare ikke nogen jeg kommer til at bestille igen. Jeg tror at amerikanerne har langt højere “sukker tærskel” end os.


Nå, men her får I så mit forsøg på en gluten og sukkerfri müsli/energi bar.

Müslibar a la Linda

Du skal bruge, til 10 stk.müslibar:

 • 1½ dl. smeltet smør
 • 1 tsk. vanilje pulver
 • ½ tsk. kanel
 • 1 dl. hampefrø
 • ½ dl. solsikkekerner
 • ½ dl. græskarkerner
 • ½ dl. hørfrø
 • ½ dl. hakket mandler (lidt grove i det)
 • ½ dl. hakket valnødder (lidt grove i det)
 • 2 spsk. cashewsmør/mandelsmør
 • et nip salt
 • 2 sammenpiskede æg

Sådan gør du:

 • Start med at finde din rugbrødsform frem og for den med bagepapir.
 • Smelt smørret ved svag varme og tilsæt vanilje og kanel, rør det sammen.
 • Tag smørblandingen af varmen og rør hampefrø, frø og kerner, nøddesmør og salt i. Rør det godt sammen
 • Tilsæt de sammenpiskede æg til smørblandingen og rør det sammen.
 • Hæld nu din dej i rugbrødsformen og læg et stykke bagepapir henover og tryk dejen godt ned og glat overfladen.
 •  Bag din müslibar blanding i ovnen i 20-25 minutter indtil den er gylden.
 • Lad den afkøle i formen natten over, gerne i køleskab.
 • Tag muslibar ud af formen og skær i 10 stykker. Din müslibar kan holde sig en uge i køleskabet. Jeg kan anbefale at du lægger bagepapir/madpakke papir imellem de 10 skårne stykker og lægger i fryseren.
Glutenfri og sukkerfri

Müslibar

Rigtig god fornøjelse, lad mig vide hvad du synes:)

Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb kan du læse meget mere her👇

Vægttabsforløb

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1