Hjem Hvem er jeg Nyt år, samme mig :-)

Nyt år, samme mig :-)

af Linda

Breakfast in a bowl

Nu skriver vi år 2019, det er jo virkelig skræmmende så hurtigt tiden går. Jeg føler ikke at jeg bliver ældre, men lige om få måneder bliver jeg 50 år, og jeg er mormor til to skønne piger, og et bonusbarnebarn på 12 år<3

Mine sidste to hjemmeboende børn er nu så store at jeg ser dem langt mindre end før. Når man er 15 & 18 år er behovet for mor ikke så stort 😉

Jeg har fået mere tid til mig selv,  til at fordybe mig i ting der interesserer mig. Det er en uvant følelse. Jeg har haft børn siden jeg var 21 år, så jeg har altid været beskæftiget med at dække andres behov. Nu er tiden ved at være moden til at tænke på mig selv.

Jeg ved ikke om jeg har egentlige nytårsfortsæt

  • men jeg tænker meget over om jeg kan finde mere tid til denne blog.
  • Jeg vil også gerne optages i et gospelkor, simpelhent fordi det er så livsbekræftende at synge.
  • Jeg vil gerne have mere tid til mine veninder og gå ud og være mere social.
  • Jeg har lovet min mand at det bliver dette år,at han skal lære mig at ro kajak. GYS! Det er nok den største udfordring for mig… Men nogen siger at det er udfordringerne der udvikler os?

I morgen skal jeg starte på arbejde. Jeg har været hjemme i tre uger fordi jeg var syg i ugen op til jul. Jeg er stadigvæk syg. Men jeg skal på job i morgen om jeg så skal slæbe mig derhen på knæene. Jeg er ved at blive tosset af at være hjemme, men føler mig samtidig ikke klar til de udfordringer det kræver at skulle være 100% på. Men hvor intet vover-intet vinder, right!

Den 27 december udkom @janefaerbers bog KETO. Den måtte jeg selvfølgelig eje. Jeg har også alle de andre bøger, og er stor fan! Jeg spiser ikke lowcarb for at tabe mig, men simpelhent fordi det giver mig en skøn ro i kroppen, ogfordi maden er SÅ dejlig mættende samt fyldt med vitaminer og mineraler. Husk altid at LCHF-KETO er :

  1. Grøntsager
  2. Kød
  3. Fedt

Rigtig godt år 2019 til jer alle sammen, jeg håber I får medvind på jeres vej.

Jeg vil ikke have noget af år 2019,jeg ønsker mig blot ikke at miste nogen !

Kærlig hilsen Linda

 

 

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1