Hjem Ingen mel Farsbrød med indbagt feta

Farsbrød med indbagt feta

af Linda
Farsbrød med indbagt feta

Farsbrød med indbagt feta ? Det lyder underligt, og malplaceret ikk’? Men, dette farsbrød er ovenud lækkert. Virkelig. Det ser bestemt ikke ud af meget, men smagen, wow, den er lige i skabet. Det er et farsbrød som får ekstra stjerner fordi Max har godkendt det😅 Han er min største kritiker, men han sagde, at jeg godt kunne sætte kryds ved retten, og lave den til ham igen. Kian er også fan, men han er generelt glad for mad, og altid glad for det jeg laver🥰

31/12-20

31/12 i dag. Vildt, ikk’! Det har været et anderledes år. Et år ingen kunne forudsige. For mange mennesker har det været et skrækkeligt år med store tab. For mig har det været det skønneste år jeg kan mindes. Et helt år i dagligt selskab med mit yngste barnebarn, og mange timer med hendes storesøster. Et ekstra plus er, at jeg har set min datter langt mere end jeg ellers ville gøre i en travl hverdag. Jeg har elsket hver time af dette år. Selvfølgelig ville jeg gerne have haft at vores legegrupper var åbne og at vi kunne have deltaget i flere sociale ting, men vi har været sammen, og jeg har nydt hver time❤️

4 måneder har vi tilbage sammen, og så skal jeg tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg er enormt bevidst om hvor heldig jeg er, og holder aldrig op med at være taknemmelig over den tillid min datter og svigersøn har vist mig ved at give mig chancen for, at tilbringe halvandet år sammen med deres yngste datter🙏

Farsbrød med indbagt feta

Du skal bruge: til 4 personer

 • 500 g. hakket kalv og flæsk
 • 1 bøtte fetaost/300 gram.
 • 1 æg
 • 2 dl. piskefløde
 • 2 fed friskpresset hvidløg
 • 1 tsk. løgpulver / 1/2 finthakket løg
 • 2 pakker bacon i strimler / 200 g.
 • Evt. nogle hakkede grøntsager (som broccoli)
 • Salt og peber
 • Smør/kokosolie til at smøre fadet med.

Du gør sådan her:

 • Bland kød med æg, hvidløg, salt, peber løgpulver og fløde.
 • Vend fetaost rundt i kødet og bland det godt sammen
 • Tænd ovnen på 190 grader varmluft
 • Læg kødet i et smurt ovnfast fad og form det som et farsbrød.
 • Læg bacon over stegen så det dækker hele vejen fra side til side.
 • Sættes i den forvarmet ovn i 50-60 minutter.

Jeg spiste lidt grøn salat og ovnbagte broccolifritter til, samt en spsk. spicy mayo. Blomkålsmos kunne også være en god ide, eller broccolimos😋Resten af familien spiste kartofler og brun sovs😜

Du får lige et hurtigt tip til at pifte din broccolimos lidt op. Det er igen min arbejdsomme svigerinde der har været på spil her💕

Broccolimos med ingefær, 4 personer
 • 1 helt broccoli (250g.) skåret i mindre stykker (med stokken) og kogt i 5 minutter
 • Hæld broccoli i en skål, tilsæt et stor klat smør (28g.) og 1-2 tsk. (10g.) friskrevet ingefær
 • Blend med din stavblender til du har en mos.
 • Voila, du har nu en lækker mos med et friskt pust af ingefær.

Energiberegning på broccolimos med ingefær, pr. person:

 • Kcal. 75
 • Protein 1,5g.
 • Kulhydrat 2,75g.
 • Fedt 6g.
Broccolimos med ingefær

4 dage tilbage til min næste vægttabshold går i luften. Det er mit 4 hold, hvis altså ikke man tæller de to hold med hos Madbanditten, hvor jeg var med som coach på de sidste to hold. Jeg kan godt lide stemningen, og sammenholdet på holdet. Jeg brænder for at få lov til at være med til at gøre en forskel, og hjælpe så mange jeg kan med at komme i bedre kontakt med deres krop, og helbred. Det handler ikke kun om vægttab, men sunde vaner, gode vaner, og fokus på hvor stor kosten har betydning på vores humør og helbred. Jeg glæder mig til at komme i gang🥰

Energiberegning på farsbrød med feta, pr person.

 • 869 Kcal.
 • 47 g. protein
 • 3,5 kulhydrat
 • 66 g. fedt.

Knus fra Linda

Skal jeg hjælpe dig med dit vægttab? Jeg kan lave dig en madplan der tager hensyn til hvad du kan lide, dine intolerancer, dine allergier, dit familieliv.🌸

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1