Hjem Ingen mel Kylling i karry

Kylling i karry

af Linda
Kylling i karry med spidskål
Kylling i karry med spidskål.

Kylling i karry var lidt af en præstation i går for jeg var helt idéforladt, og faktisk bare super ugidelig. Sådan har jeg det ind i mellem, så hænger mad mig langt ud af halsen. Jeg gider ikke lave det, tænke på det, eller skrive om det. Heldigvis forsvinder det hurtigt igen😅👍Men det ses tydeligt her på bloggen når jeg har de perioder, jeg håber den er helt overstået nu.

En af Bos livretter er kylling i karry, ja egentlig bare alt med karry, tror jeg. Så jeg tog mig sammen og gik i køkkenet. Manden knokler hele dagen, og er super aktiv med sin sport og mange kilometer på cyklen. Skal jeg så sidde og være ugidelig når aftenen nærmer sig? Nej, det synes jeg ikke, i hvert fald ikke for tit.

Maden blev lavet i alt hast, og spist lige så hurtigt. Det er en ret der hitter i de fleste hjem. Jeg ville gerne have peppet billedet op med flotte krydderurter, men da maden ikke var planlagt, blev billedet uden. Og ved du hvad,- det smager akkurat lige så godt uden😅

OBS! når du vælger din bouillon skal du være super opmærksom på indholdet af kulhydrat pr.100. Det er voldsomt så meget der kan være forskel. Jeg brugte den fra Newfood.dk fordi jeg havde den i skabet. De sælger ikke længere den lille størrelse som jeg har brugt, men de store kan sagtens købes. Næste gang vil jeg bruge broth fra Nyttoteket, den er nemlig også super lav på kulhydrat.

Kylling i karry

Du skal bruge, til 5 personer:

 • 1000 g. kyllingefilet / Kyllingebryst
 • 200 g. philadelphia neutral smøreost
 • 1/2 liter piskefløde
 • 1 finthakket løg
 • 250 dl. kyllingbouillon eller lavet på pulver fra Nyttoteket. De er lavest på kulhydrat.
 • 2 spsk. karry, jeg bruger den fra Santa Maria
 • 1 kg. fintrevet spidskål
 • Kokosolie / smør til at stege i.

Du gør sådan her👇

 • Skær kylling i små mundrette bidder
 • Smelt smør / kokosolie på panden og steg kødet.
 • Smelt 1 spsk. smør / kokosolie i en tykbundet gryde og hæld løg og karry i.
 • Rist karryen uden at brænde den på, det fremhæver smagen af karry.
 • Tilsæt bouillon og dernæst flødeost og tilsidst piskefløde.
 • Lad sovsen stå og simre lidt indtil kødet er stegt færdigt, den har godt af at blive lidt tykkere.
 • Hæld kødet ned til sovsen og servere med fintrevet spidskål.
Kylling i karry.
Den lækre sovs ligger i bunden lige klar til at blive blandet godt rundt i spidskålen.

Energiberegning, pr person:

 • 840 Kcal.
 • 49 g. protein
 • 13 g. kulhydrat
 • 65 g. fedt.

Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb kan du læse meget mere her.😊

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1