Hjem Ingen mel Kyllingebryst fyldt med spinat

Kyllingebryst fyldt med spinat

af Linda

Kyllingebryst fyldt med spinat

Indlægget indeholder reklame.

Må jeg lige slå et slag for denne ret ?  Kyllingebryst fyldt med spinat ! Jeg er ikke den fødte fotograf, og mine billeder gør ikke denne ret retfærdighed. For smagen er virkelig i orden, det er nemt at lave og så mætter den i 12-13 timer 😀


 

Du skal bruge :

4 kyllingebryster/fileter (køb de tykkeste du kan finde)

2 fed hvidløg

100 gr. Philadelphia

125 gr. feta

250 gr. frossen hele spinatkugler

1 knivspids salt

Lidt friskrevet peber

1 spsk. olivenolie

Du gør sådan her:

Kom en slat vand i en kasserolle og hæld din frosne spinat ned i. Giv spinaten et hurtigt opkog (pres overskydende væske fra) og tilsæt Philadelphia, feta, og hvidløg. Sluk for varmen og rør godt rundt til det hele er jævnt fordelt.

Tænd ovnen på 180*

Skær en lomme i hvert kyllingebryst, skær langt ind så der er plads til din spinat, men ikke for langt ud til enderne for så falder det ud.

Steg kyllingerne på en stegepanden på hver side så de får lidt farve og ser indbydende ud. Når de har stegt lidt tager du dem af varmen og placerer dem enkeltvis i et ovnfastfad og fylder dem med din smagfulde spinat. Pas på de ikke vælter, du skulle jo nødigt gå glip af den gode smag 😉

Ind i ovnen i 15-20 minutter, afhængig af tykkelsen på dine kyllingebryster. Tjek evt. ved at stikke en spids kniv i og se om den slipper let.

øj øj det var godt det her

Jeg håber du bliver tilfreds og bliver lige så mæt som jeg gjorde.

Vi spiste en af mine yndlingssalater til, YUMMI siger jeg bare ! Jeg hældte en oliedressing hen over som var lavet på appelsinsaft, citronsaft, olivenolie, salt, peber og skalotteløg. Best ever !

Velbekomme

 

 

 

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1