Indlægget indeholder reklame.
Må jeg lige slå et slag for denne ret ? Kyllingebryst fyldt med spinat ! Jeg er ikke den fødte fotograf, og mine billeder gør ikke denne ret retfærdighed. For smagen er virkelig i orden, det er nemt at lave og så mætter den i 12-13 timer 😀
Du skal bruge :
4 kyllingebryster/fileter (køb de tykkeste du kan finde)
2 fed hvidløg
100 gr. Philadelphia
125 gr. feta
250 gr. frossen hele spinatkugler
1 knivspids salt
Lidt friskrevet peber
1 spsk. olivenolie
Du gør sådan her:
Kom en slat vand i en kasserolle og hæld din frosne spinat ned i. Giv spinaten et hurtigt opkog (pres overskydende væske fra) og tilsæt Philadelphia, feta, og hvidløg. Sluk for varmen og rør godt rundt til det hele er jævnt fordelt.
Tænd ovnen på 180*
Skær en lomme i hvert kyllingebryst, skær langt ind så der er plads til din spinat, men ikke for langt ud til enderne for så falder det ud.
Steg kyllingerne på en stegepanden på hver side så de får lidt farve og ser indbydende ud. Når de har stegt lidt tager du dem af varmen og placerer dem enkeltvis i et ovnfastfad og fylder dem med din smagfulde spinat. Pas på de ikke vælter, du skulle jo nødigt gå glip af den gode smag 😉
Ind i ovnen i 15-20 minutter, afhængig af tykkelsen på dine kyllingebryster. Tjek evt. ved at stikke en spids kniv i og se om den slipper let.
Jeg håber du bliver tilfreds og bliver lige så mæt som jeg gjorde.
Vi spiste en af mine yndlingssalater til, YUMMI siger jeg bare ! Jeg hældte en oliedressing hen over som var lavet på appelsinsaft, citronsaft, olivenolie, salt, peber og skalotteløg. Best ever !
Velbekomme