Hjem LCHF Wok på fintsnittet spidskål

Wok på fintsnittet spidskål

af Linda
<wok med kylling og grøntsager
Wok på fintsnittet spidskål


Hold da op en dag jeg har haft. Jeg var sent hjemme, lige omkring klokken 20 og blev mødt af duften fra min mands gryder. På menuen var der wok på fintsnittet spidskål. Det var så skønt! Jeg skulle bare sætte mig ned, og så blev der serveret. Det er konge!

Dagen på arbejdet var travl, det er den altid. Men efter arbejde skulle jeg til gospel inde ved Rigshospitalet. Det var smadder hyggeligt. Jeg havde besluttet mig for at cykle hjem, Det har jeg gjort en enkelt gang før, og det er kun en tur som er 2 km længere end jeg plejer, men i dag kørte jeg en lille omvej. ikke med vilje. Nu sidder jeg her i sofaen med ret tunge ben. ha ha.

Nå, for at komme tilbage til maden, så havde Bo fundet wokpanden frem og smidt lidt forskelligt i. Der var lækkerier som :

Opskrift, eller noget der ligner 😉


  • broccoli
  • gulerod
  • chili
  • rødløg
  • rød peber
  • kylling
  • kokosmælk

Jeg fik min portion serveret på en bund af fintsnittet spidskål, og resten af familien fik nudler. Hvad foretrækker du ?

Hvis du er ude efter en mere nøjagtig opskrift på wok med kylling så tjek lige den her ud: http://familiefristelser.dk/?p=1474

Nu er klokken halv ti, og jeg er helt og aldeles færdig. Jeg må straks i seng, uret ringer klokken fem. Gaaab.

Glæder mig til min morgenkaffe, den første kop er den bedste på dagen, og jeg nyder den.

my ideal day starts with fresh coffee and fun plans. With myself. At home. Doing whatever I want.

Har I hørt at der er kulde på vej til os? Jeg er på ingen måde indforstået! Har vi slet ikke nogen medbestemmelse? Jeg vil have sandaler på, uden at fryse ;-).

På søndag åbner der en ny is butik på Valby Langgade. Der er åbningstilbud.. overvejer kraftigt at kigge forbi. De laver selv deres is, og det gør altså at jeg bliver interesseret. Kommer du ?

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1