Kylling i kokos og karry er en opskrift jeg har haft liggende siden juni😅 Indimellem sker der for mange ting i hverdagen, og så glemmer jeg alt om bloggen her.
Nå, men nu skal du have den, for det var en succes herhjemme hos mig, og det tror jeg også den vil blive hjemme hos dig. Jeg har det faktisk ret nemt hvad angår aftensmad, for hvis bare det indeholder karry, så er alle tre hankøn glade. Win win når nu jeg også selv kan lide karry.
Indlægget indeholder reklame for Nyttoteket.
Du skal bruge, til 4 pers.
- Smør til at stege i.
- 800 g. kyllingebryst/ inderfilet skåret i mindre stykker
- 1 finthakket løg
- 2 spsk. fintrevet frisk ingefær
- 4 fed knust hvidløg
- 1 1/2 spsk. karry (alt efter smag)
- 3,5 dl bone broth/bouillon, jeg bruger denne fra Nyttoteket (brug 2 spsk.)
- 400 g. hakket tomater på dåse (jeg blendede mine)
- 1,5 dl piskefløde
- 100 g. kokosmel
- 1 lime
- 1 bundt koriander
- Salt
- Evt. en håndfuld cashewnødder til pynt
Du gør sådan her👇
- Smelt smør på panden og læg kødet i. Kyllingen brunes på alle sider og lægges til side i en skål eller ovnfastfad
- Smelt lidt mere smør og vend det hakket løg over medium varme til de har en skinnende overflade.
- Tilsæt ingefær og hvidløg og steg det sammen i et par minutter.
- Strø nu karrypulver på panden og rør det hele sammen et par minutter mere.
- Hæld bone broth over retten, rør det sammen og læg kyllingen på panden.
- Tilsæt nu hakket tomater og lad det stå og simre i 20 minutter.
- Hæld piskefløde i retten, og 1/3 af kokosmelet
- Smag til med salt og friskpresset lime
- Brug evt. noget af din koriander i retten hvis du er glad for smagen
- Pynt med resten af dit kokosmel, koriander, og evt. cashewnødder.
*Kan fryses
- husk du får -15% når du handler hos Nyttoteket hvis du bruger min kode; lindalowcarb15
Snuden i sporet
Vi nærmer os næsten online hold som starter 13/9-21. Vi skal tilbage i de gode vaner med god mad der mætter og nærer os. Hvis du vil læse mere om hvad der sker på holdet kan du se det her.