Hjem LCHF Kylling i kokos og karry

Kylling i kokos og karry

af Linda
Kylling i kokos og karry

Kylling i kokos og karry er en opskrift jeg har haft liggende siden juniūüėÖ Indimellem sker der for mange ting i hverdagen, og s√• glemmer jeg alt om bloggen her.

N√•, men nu skal du have den, for det var en succes herhjemme hos mig, og det tror jeg ogs√• den vil blive hjemme hos dig. Jeg har det faktisk ret nemt hvad ang√•r aftensmad, for hvis bare det indeholder karry, s√• er alle tre hank√łn glade. Win win n√•r nu jeg ogs√• selv kan lide karry.

Indlægget indeholder reklame for Nyttoteket.

Du skal bruge, til 4 pers.
  • Sm√łr til at stege i.
  • 800 g. kyllingebryst/ inderfilet sk√•ret i mindre stykker
  • 1 finthakket l√łg
  • 2 spsk. fintrevet frisk ingef√¶r
  • 4 fed knust hvidl√łg
  • 1 1/2 spsk. karry (alt efter smag)
  • 3,5 dl bone broth/bouillon, jeg bruger denne fra Nyttoteket (brug 2 spsk.)
  • 400 g. hakket tomater p√• d√•se (jeg blendede mine)
  • 1,5 dl piskefl√łde
  • 100 g. kokosmel
  • 1 lime
  • 1 bundt koriander
  • Salt
  • Evt. en h√•ndfuld cashewn√łdder til pynt

Du g√łr s√•dan herūüĎá

  • Smelt sm√łr p√• panden og l√¶g k√łdet i. Kyllingen brunes p√• alle sider og l√¶gges til side i en sk√•l eller ovnfastfad
  • Smelt lidt mere sm√łr og vend det hakket l√łg over medium varme til de har en skinnende overflade.
  • Tils√¶t ingef√¶r og hvidl√łg og steg det sammen i et par minutter.
  • Str√ł nu karrypulver p√• panden og r√łr det hele sammen et par minutter mere.
  • H√¶ld bone broth over retten, r√łr det sammen og l√¶g kyllingen p√• panden.
  • Tils√¶t nu hakket tomater og lad det st√• og simre i 20 minutter.
  • H√¶ld piskefl√łde i retten, og 1/3 af kokosmelet
  • Smag til med salt og friskpresset lime
  • Brug evt. noget af din koriander i retten hvis du er glad for smagen
  • Pynt med resten af dit kokosmel, koriander, og evt. cashewn√łdder.

*Kan fryses

  • husk du f√•r -15% n√•r du handler hos Nyttoteket hvis du bruger min kode; lindalowcarb15

Snuden i sporet

Vi nærmer os næsten online hold som starter 13/9-21. Vi skal tilbage i de gode vaner med god mad der mætter og nærer os. Hvis du vil læse mere om hvad der sker på holdet kan du se det her.

0 S√łde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1