Hjem Drømme og prioriteter

Drømme og prioriteter

af Linda
Foto; Mejfoto.dk
49 år, meget tæt på 50 🙂

I dag skal det handle om fødselsdag og prioriteter.

Om to dage bliver jeg 50 år, det er ret vildt når man ikke er nået længere end til 28 år oveni hovedet 😉

Hvad sker der når man runder et skarpt hjørne? Sker der overhovedet noget ? Kan man mærke forskel ? Det forventer jeg ikke at jeg kan, men min fødselsdag har fået mig til at tænke over nogen ting .

Det skrøbelig liv

Jeg har siden jeg var ganske ung mistet mange mennesker i mit liv, mennesker som i en alt for ung alder gik bort. Ikke familie, men venner, bekendte, omgangskreds og “nogen” fra skolen. Nogen var tæt på mig, og andre mere perifert. Men det påvirkede mig at miste i sådan en ung alder. Jeg blev allerede dér bevidst om, at livet er skrøbeligt, og jeg fik sat mine prioriteter på plads. Jeg vil tro at de fleste dødsfald skete fra jeg var 16 til 23 år.

Mostly it is loss which teaches us about the worth of things.

Jeg tænkte allerede dengang meget på hvad livet egentligt handlede om, hvad meningen var med det hele? Jeg følte at jeg blev presset til, at tænke over hvad der betød mest for mig, og hvad jeg ville prioritere højest. Jeg var ikke i tvivl dengang, og jeg er det heller ikke nu.

Børn var, og er, for mig det vigtigste!

Børn ! Børn vidste jeg, var det vigtigste for mig. Jeg ville være MOR, og jeg ville være ung mor. Jeg havde ingen drømme om en lang uddannelse, eller en vigtig karriere hvor jeg skulle styre mod toppen og tjene en masse penge. Jeg ville give kærlighed og omsorg og fylde mit liv med nærvær og kvalitet.
Jeg var heldig, jeg blev velsignet med fire børn, og indtil videre har jeg to børnebørn

You are the source of my joy, the center of my world and the whole of my heart

Nu sidder jeg her, meget tæt på at være 50 år..Og ved du hvad,- mange bliver nærmest panikslagne ved tanken om at runde et hjørne, men for mig er hvert eneste år en belønning. Jeg ved hvor taknemmelig jeg skal være, og jeg ønsker at leve for alle dem der ikke er kommet så langt. Jeg ønsker at blive tudse gammel, mest af alt ønsker jeg at leve for mine børn og børnebørn. Jeg vil se dem vokse op, og se hvem og hvad de ønsker at bruge deres liv med og på. Jeg vil altid minde dem om at livet er kort, så brug det på dem du elsker, fyld livet med kærlighed og nærvær. Brug ikke tid på mennesker som du ikke kan mærke ønsker dig og dit selskab, DU er meget mere værd!

my nickname is “mom” but my full name is “MomMomMomMom”

Jeg drømmer om mere tid med mine børn og børnebørn, overskud til at kunne bruge flere kvalitetstimer sammen. Børn er kun små i ganske kort tid, og min drøm kræver mange flere vågne timer sammen. Jeg drømmer om at kunne være den bedstemor vi husker fra gamle dage, som var der for børnene når de var syge, at kunne aflaste forældrene. Jeg drømmer om at være hjemmegående mormor!

´Some people think grandma means old, but I think it means blessed´

Om to dage skal jeg derfor fejre dagen, og være taknemmelig over at jeg er blevet 50 år, for livet er en meget værdifuld gave ! Jeg skal holde en lille fest 🙂 Jeg har inviteret netop dem som jeg synes beriger mit liv, dem som jeg kan mærke, dem der har en positiv tilgang til livet, dem som jeg har prioriteret i mit liv. Egentlig var mit udgangspunkt, at jeg ikke ville holde noget, jeg ville bare have alle mine fire børn omkring mig, min mand, børnebørn, og svigerbørn. Men nu bliver der alligevel lidt fest i gaden 🙂

Skriv dine tanker

UA-78511755-1