Hjem Fokus på famile Juhueee det er min fødselsdag, 50 år i dag :-)

Juhueee det er min fødselsdag, 50 år i dag :-)

af Linda

Så kom dagen som jeg har ventet på. Jeg har i god tid planlagt at have ferie hele ugen, og faktisk også sidste uge hvor det var påske. En virkelig god prioritering ! Når jeg vender tilbage til arbejdet på mandag har jeg fire arbejdsdage og så har jeg fem fridage. Win win!

Jeg har ikke lagt nogen faste planer for dagen, men jeg ved at min datter og barnebarn kigger forbi. Jeg ved også at min mand har taget fri fra arbejde, og det er altså store sager! Så føler jeg mig jo helt speciel 🙂 Min moster har også meldt sin ankomst, men udover det, er resten overraskelse. Jeg håber at jeg får tid til at bage en kage, jeg har en speciel en i sigte, men det får du at se senere, hvis du kigger med på snapchat, eller instagram. Du kan selvfølgelig også tage et smugkig her (hvis altså jeg får tid) (Gateau Marcel )

Fredag står på forberedelser til lidt fest, ballade og fejring. Det bliver skønt at se alle dem jeg holder så meget af, på samme dag. Jeg har ikke fundet ud af hvad jeg skal tage på af tøj endnu. Jeg er fuldstændig tom for ideer. Til gengæld har jeg styr på hvad vi skal have at spise, og det er der også mange, som vil mene er det vigtigste 😉

Lørdag er jeg nok en smule mat i sokkerne 😉 men det er mit ældste barnebarns fødselsdag, så det er bare op, og ud af sengen, for hun glææææder sig, og har meget store forventninger til sin 4 års fødselsdag. Jeg håber vi kan leve op til dem 🙂

Jeg håber at I alle sammen vil nyde jeres torsdag, I kan tro at jeg vil sørge for at nyde min.

Krammer fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1