Hjem Fokus på famile Turen går til …

Turen går til …

af Linda

Om en halv time kører vi til Tyskland hvor Bo skal ro noget kajak marathon. Der bliver nok lidt stille her på familiefristelser, jeg er i tvivl om hvor meget tid jeg har og om der er wifi forbindelse på hotellet. Jeg vil være aktiv på Instagram(lindalowcarb_ketolife) og også noget på Snapchat(lindapinds) og facebook(familiefristelser). Følg endelig med hvis du har lyst.

I går fik vi pizza som var lavet på en bund af hakket kyllingkød. Det smager ret godt. Opskriften jeg fulgte var fra Madbanditten. Jeg har også selv forslag til måder at lave low carb pizza på, klik på linket:

http://familiefristelser.dk/?s=pizza

Prøv evt. denne her:

http://familiefristelser.dk/?p=2210

Nu bliver jeg nødt til at smutte. Vi ses igen snart.

Rigtig god weekend, jeg håber at vejret bliver godt. Det skulle blive koldt og overskyet i Tyskland.

Krammer fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1