Hjem LCHF Tiramisu muffins

Tiramisu muffins

af Linda
Tiramisu muffins
Tiramisu muffins
Tiramisu muffins

Jeg kan da sagtens lige bage Tiramisu muffins, ikk’ ?

Imens jeg knokler for at få mit første rigtige månedsbrev klar, laver jeg en masse overspringshandlinger. Kender du det? Pludselig er det en fornøjelse at gøre rent på badeværelset, – og trænger støvsugeren ikke også til at blive luftet? For det månedsbrev driller! Det er selve opsætningen som jeg ikke kan få til at blive som jeg ønsker det. Så hvis du sidder derude og læser med, og er en haj til Mailchimps programmer, så er jeg lutter øre.

Overspringshandling nummer et blev at bage tiramisu muffins. Og jeg må allerede nu advare om, at de nemt kan blive til en dårlig vane. Den frosting der.. mums! Den smager virkelig af tiramisu. Manner hvor kom jeg til at spise mange.

KETO Comfort Foods

Opskriften på tiramisu muffins er fra Maria Emmerich bog KETO comfort foods. Og her hos mig får du den oversat til dansk. Jeg har lavet lidt ændringer så den passer til os, men det er i småtings afdelingen. Kian og jeg havde lyst til at spise frostingen med ske, og slikke skålen, men vi styrede os, og gemte det overskydende til at have ekstra, til hver enkelt frosting. Sjovt nok kom Bo hjem og smagte en og sagde at de da overhovedet ikke smager af tiramisu? Vi er så forskellige alle sammen, så når du laver din portion, så smag til, og find din favorit.

Opskriften

Nu skal du have opskriften. Jeg synes den er super nem. Selvfølgelig kræver det at du har ingredienserne, men så er du også hurtig færdig. Når jeg bruger f.eks. usødet kakao kan du sagtens bruge den fra supermarked hvis ikke du er ligeså sukkerforskrækket som mig. Det samme gælder for sukrin som kan erstattes af alm sukker, eller anden sødning. Men kokosmel er ikke som den almindelig du kender fra supermarked. Der er du nødt til at have fat i den rigtige. Jeg har set den i de større supermarkeder. Kokosmel er drøj i brug, og til denne opskrift skal du kun bruge 1 dl.

Tiramisu muffins

Indlægget indeholder affiliatelinks, se betydningen af dette nederst i indlægget

Tiramisu muffins

Du skal bruge, til 12 stk.:

 • 1 dl. kokosmel, som den her
 • Evt. 1 dl. Sukrin, den finder du her (vi brugte ikke noget)
 • 2 Spsk. usødet kakaopulver
 • 1/4 tsk. bagepulver. Jeg bruger den glutenfri version
 • 1/4 tsk. salt
 • 6 store æg
 • 1 dl. smeltet smør (ikke for varm)
 • 1 dl. stærk kaffe
 • 2 tsk. rom ekstrakt
 • En muffin form til 12 stk. og evt. papirforme.
Frosting

Du skal bruge

 • 1 pakke mascarponecreme
 • ½ dl. sukrin melis, hvis du ønsker din frosting sød
 • 2-4 spsk. stærk kaffe
 • 1 tsk. rom ekstrakt.
 • Kakaopulver til at drysse over til sidst.
Nu skal du i gang

Du gør sådan her:

 • Smelt smørret.
 • Hæld alle de tørre ingredienser sammen i en skål
 • Hæld alle de våde ingredienser sammen i en anden skål og pisk godt
 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Hæld nu, lidt af gangen, de våde ingredienser over i de tørre.
 • Sørg for at det bliver pisket godt sammen hver gang
 • Hæld nu dejen over i din muffinform. Du kan vælge at smøre formen eller komme papirforme i.
 • Ind i ovnen i 18-20 minutter afhængig af din ovn. Dine muffins er færdige når du kan stikke en tandstik i og den kommer ud uden dej på.
 • Lad dine muffins køle helt af.

Imens dine tiramisu muffins køler af laver du frostingen.

 • Hæld alle ingredienser op i en skål, og rør dem god sammen. Husk at smage til og find frem til din favorit.
 • Når dine muffins er kølet af kan du pynte dem med den lækre frosting. Giv dem et drys kakaopulver, det ser så pænt ud.

Tiramisu muffins kan holde sig i op til en uge i køleskabet. De er egnet til frysning, men du kan ikke fryse frosting.

Chai muffins og månedsbrev

Har du i øvrigt prøvet mine chaimuffins? De er ret populære her på bloggen.

Nu vil jeg smutte tilbage til mit månedsbrev, jeg glæder mig til at høre hvad du synes om det. Jeg er vild med at skrive det, jeg hader bare når teknikken driller 😉 Jeg har skrevet hvordan du tilmelder dig månedsbrevet her

Rigtig dejlig dag til dig, og god bagelyst.

Knus fra Linda

Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb kan du læse meget mere her👇

Vægttabsforløb

Affiliatelinks er links, der indeholder en kode, der gør, at jeg får udbetalt et mindre beløb, hvis du klikker på dem og derefter handler. Prisen for dig er den samme.
Når jeg har brugt affiliatelinks i en opskrift, vil det stå enten før opskriften eller lige efter linket.
Hvis jeg anvender reklame vil jeg skrive det ved indlæggets start. Jeg er ikke sponsereret af nogen eller noget. Bloggen er ren hygge og en dejlig hobby for mig.

Jeg vil være glad for at du støtter mit arbejde ved at bruge de links jeg henviser til.

Kærlig hilsen Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1