Hjem LCHF Månedsbrev

Månedsbrev

af Linda
På vej til undervisning i LCHF

YES, nu er jeg endelig klar med et nyhedsbrev! Hold da op det har trukket tænder ud, men nu er det her, og det lander i din indbakke i morgen, for du har da tilmeldt dig, ikk’ ? Ellers kan du nå det endnu, så du kan være med fra starten 🙂

Tilmelding

Du tilmelder dig her på siden. Du skal skrive dit navn og din mailadresse, og så sker resten af sig selv. Dødsmart! Jeg viser dig lige et billede af hvordan det ser ud, så kan du nemmere finde det. Hvis du sidder ved en computer vil tilmeldingen være i højre side af skærmen, men på en tablet eller mobil er tilmeldingen nederst på siden.

Det ser sådan her ud

Jeg er ikke den store IT nørd, langt fra faktisk, så jeg er lidt stolt af hvor langt jeg er kommet med det tekniske. Jeg har fået hjælp af Mette fra Det handler mest om mad hun har hjulpet mig med at få de rigtige links ind osv. TAK søde Mette 🙂

Når livet driller

Jeg har mange ting jeg gerne vil dele med dig, men lige nu er jeg ikke helt mig selv, så det kommer til at vente lidt. Jeg håber at du bærer over med mig, jeg skal nok snart være klar igen. I mit nyhedsbrev som udkommer på søndag, og altså 1 søndag i advent, vil jeg forklare lidt om hvorfor jeg er tummelumsk for tiden. Og ja, du læste rigtigt. Der udkommer 1 brev i morgen, og allerede igen på søndag kommer nyhedsbrev/månedsbrev nummer 2. YAY !

Skynd dig at tilmelde dig.

Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om mine breve. Giv mig endelig feedback 🙂

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker