Hjem Ferie Positivūü¶†

Positivūü¶†

af Linda
Vi manglede ikke sne under vores ophold.

S√• er vi hjemme igenūüėä Vi ankom l√łrdag aften 18.30 efter en laaang k√łretur, men trafikken gled let og ubesv√¶ret, hvilket forkorter k√łreturen en del. Vi k√łrte fra √ėstrig 05.00, s√• vi kom hjem (incl. f√¶rge) p√• 13,5 timer. Wupti, det er hurtigt, og nej det var ikke mig der k√łrteūüėÖ

Vi havde bestilte tid til PCR podning s√łndag morgen 08.00, men jeg var ut√•lmodig og ville have lavet en kviktest ogs√•. Desv√¶rre var alle steder lukket da vi kom hjem og jeg m√•tte vente til s√łndag morgen 10.00. Vi tog begge test samme dag, i omvendt r√¶kkef√łlge, og begge viste P√ÖVIST.

Jeg vidste godt inden testen, at den ville vise positiv, jeg fik nemlig symptomer i slutningen af ferien, fork√łlet og skidt tilpas. Og nej, jeg blev ikke smittet p√• vores ferie. Alt tyder p√• at vi var smittet allerede inden afrejse.

√ėstrig og restriktioner

Bo og jeg var herregode til at passe p√• os selv i √ėstrig, og restriktionerne gjorde det let for os. Vi stod yderst sj√¶ldent i k√ł til en lift, og n√•r vi gjorde var det med god afstand. De f√• gange vi havde andre med i kabinelift / stolelift, sad de flere s√¶der fra os, og det var altid med √•bent vindue, og mundbind naturligvis.

Som jeg skrev i forrige indl√¶g, blev vores coronapas luftet hyppigt da det skulle fremvises de fleste steder, og man skulle registrere sig med en QR kode p√• sin telefon de steder man fik noget at drikke eller spise. Vi var p√• bar en enkelt gang (p√• Bos f√łdselsdag) men det foregik under ordnede forhold med god afstand, betjening ved bordet, og ikke nogen omgang med andre mennesker. Vi sad tillige ved d√łren s√• der var god udluftning.

Udover den ene gang med ‘afterski’, var vi kun p√• restaurant og spise, og det var altid med virkelig god afstand. Jeg havde det godt med de steder vi valgte at spise, eller… bortset fra et sted. Jeg synes de havde lukket for mange mennesker ind, og jeg var irriteret og udtrykte det overfor Bo. Ikke fordi vi sad for t√¶t p√• nogle, men bare at der i det hele taget var mange mennesker. Bo er altid mere chill end mig, men jeg bed m√¶rke i at det var anderledes end de andre steder vi havde v√¶ret. Vi kom ikke tilbage dertil.

Hoste og snot

Da vi k√łrte hjemmefra fredag morgen den 7 januar, begyndte Bo at hoste. Jeg sk√¶vede til ham, og vi grinte af at der skal s√• lidt til f√łr man t√¶nker Coronaūü¶†ūüėÖ

L√łrdag morgen blev Bo lidt fork√łlet og havde lidt kradsen i halsen, og fork√łlelsen tog til i styrke over de n√¶ste dage. Han n√łs, snottede og hostede meget. Jeg var lidt halv-irriteret p√• ham, mest pga hosten. Det var is√¶r n√•r han hostede i ‘offentligt rum’ at jeg blev irriteret, for t√¶nk nu hvis folk ville tro at han var smittet med Corona?

Temperaturen i √ėstrig skiftede mellem minus 11 til plus 5, s√• en fork√łlelse var ikke fremmed for os i de omgivelser. Vi skiftevis fr√łs og svedte.

Fork√łlelsen fortsatte, men Bo havde ingen problemer med det og fortsatte glad med at st√• p√• ski fra liften √•bnede 8.30 til den lukkede 16.00.

Da det blev onsdag gik jeg tidligere hjem end Bo. Jeg f√łlte mig tr√¶t og udmattet. Det endte med at jeg gik i seng klokken 19.00 og sov til 07.00 n√¶ste dag. At fors√łge at f√łlge med p√• ski i Bos tempo er h√•rdt for en gammel dame som migūüėÖ

Smittet på arbejdspladsen

Det viser sig at Bo formentlig, med st√łrste sandsynelighed, allerede var smittet inden vi k√łrte afsted.

Vi fik taget en PCR test onsdag, og k√łrte fredag morgen. Men Bo var p√• job b√•de onsdag og torsdag den uge, med tre kollegaer som sidenhen har vist sig at v√¶re smittet. De har alle tre v√¶ret sygemeldt samme uge som vi har v√¶ret afsted p√• ski. Brand√¶rgerligt, for nu er det os der har taget virus med til √ėstrig og det har man jo heller ikke lyst til. Heldigvis har vi v√¶ret us√¶dvanlig gode til at holde os p√• afstand af andre, og v√¶ret gode til at nyde vores eget selskab.

Torsdag begyndte jeg at f√• kriller i halsen, jeg f√łlte mig lidt mat med hovedpine og utilpashed. Ikke noget s√¶rligt, og hverken Bo eller jeg havde behov for smertestillende. Vi stod p√• ski som de andre dage selvom mine ben var ved at v√¶re godt tr√¶tte. Om fredagen kunne jeg godt m√¶rke at det ville blive en kort dag p√• ski for mig. Jeg f√łlte mig slap og utilpas. Jeg gik hjem klokken 14.00 og lagde mig til at sove indtil Bo kom hjem 16.15.

Postivūü¶†

S√• her ligger jeg, mandag morgen den 17 januar, godt vingeskudtūü§ßDet er min datters f√łdselsdag, og jeg havde gl√¶det mig til at se hende og fejre hende. Jeg savner selvf√łlgelig ogs√• de to sm√• piger og tr√¶nger til at kysse og kramme dem, men det m√• alts√• vente lidt endnu.

Jeg havde gl√¶det mig til at komme hjem og i gang med mine gode hverdagsrutiner. Jeg skulle have v√¶ret i fitness og styrketr√¶ne allerede i g√•r, og selvf√łlglig p√• arbejde i dag. Jeg har allerede haft ferie i 3 uger, jeg har bestemt ikke brug for mere tid hjemme. Jeg tr√¶nger til at komme p√• arbejde, jeg savner mit arbejde. Men nu er jeg n√łdt til at vente til jeg har haft 48 timer uden symptomer, og det har jeg desv√¶rre ikke endnu.

Smuk solnedgang set fra færgen på vej hjem

0 S√łde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1