Indlægget indeholder reklame
Kyllingesuppe med rejer
Her til aften har jeg serveret kyllingesuppe (som blev langt bedre end billedet viser :-D) Jeg stod med en pakke kyllingeinderfilet, og vidste ikke helt hvad jeg skulle finde på, men det endte så med suppe som er lavet på hvad vi nu havde af rester i køleskabet. Jeg formoder du kan variere det efter hvad du har i køleskabet, så prøv løs og giv den gas.
Du skal bruge :
500 gr. kyllingeinderfilet, skåret i små mundrette tern.
1 lille pose rejer
1 rød chili, vasket, udkernet og skåret i små tern.
2 tsk. rød karrypaste
2 fed presset hvidløg
½ butternutsquash, skåret i meget små tern.
1 l. hønsebouillon (2 stk. terninger)
300 gr. kokosmælk
200 gr. philadelphia
smør til at stege i
Salt og peber
Evt. fiskesovs og lime som smagsforstærker
Du gør sådan her :
Steg kyllingen i smør på panden og stil den til side.
Smelt smør i en tykbundet gryde og svits chili, rød karrypasta og hvidløg i 5 minutters tid. Tilsæt butternutsquash bland det godt sammen.
Hæld hønsebouillon, og kokosmælk ned i gryden og lad blandingen stå og småkoge i 20-30 minutter indtil butternutsquash er mør.
Find din stavblender frem og sæt direkte ned i gryden. Blend til der ikke er flere klumper tilbage af din butternutsquash.
Tilsæt nu Philadelphia og lad hele herligheden smelte sammen og blive lidt tykkere.
Smag til, evt. med fiskesovs og lime.
Velbekomme 🙂
Har du styr på nytårsaften ? Jeg tror jeg er ved at have styr på det. Jeg er i hvert fald godt i gang, og har flere ting i køleskabet som jeg skal lave færdig i morgen tidlig. Resten laver jeg lørdag. Alt hvad vi skal have er hjemmelavet, og det er lige fra snack til dronningens tale, og til desserten. Jeg glæder mig til en dejlig aften i det bedste og hyggeligste selskab. Hvis ikke jeg når forbi siden her inden, så må du have et vældig godt nyt år !
1 Søde tanker skrives her
[…] Nem og hurtig pizza dagen før nytår […]