Indlægget indeholder reklame.
Her til morgen har jeg bagt kokosvafler og de blev en succes. I hvert fald hos mig, indtil videre er jeg den eneste der er stået op og har smagt dem 😉
Du skal bruge : (Jeg fik 9 stk. ud af min portion)
5 æg
4 spsk. kokosmel (den helt almindelige fra supermarked)
1-2 tsk. sødemiddel hvis du ønsker det. Jeg brugte 1 tsk. kokossukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
3 spsk. kokosmælk, jeg brugte Santa Marias extra creamy
125 gr. smeltet smør.
Du gør sådan her :
Smelt smørret på lav varme
Del æggehvider og blommer således at du pisker dine æggehvider stive i en skål for sig selv
Pisk æggeblommer med kokosmel, kokossukker og bagepulver.
Tilsæt smørret lidt af gangen
Tilsæt kokosmælk, og vaniljepulver
Tænd dit vaffeljern, eller din stegepande hvis du vil stege dem som en pandekage.
Nu kommer turen til de piskede æggehvider som du skal tilsætte ganske forsigtigt, 1 grydeske af gangen. Du vender æggehviden i en efter en til der ikke er mere æggehvide tilbage. Dejen skal være luftig.
Nu er dejen klar til brug. Ind i vaffeljernet med den og tag vaflen ud når den er pæn gylden i farven.
Når du får lyst til at lave dem igen en anden gang, kan du evt. forsøge med kanel ? Eller hvad med kardemomme, eller måske ingefær ? Der er masser af muligheder 🙂
Rigtig god fornøjelse