Fladbrød,- godt til næsten alt.

Fladbrød

Fladbrød

Fladbrød,- godt til næsten alt. Jeg har spist det til morgenmad, ristet og med ost. Til frokost med spegepølse og til hjemmelavede burgere.

Denne her opskrift har jeg fået af min søde svigerinde. Jeg har kun lavet en lille ændring, og det er ikke noget man smager.

Fladbrød :

7 æg

50 gr. Smeltet smør

250 gr. (hjemme)revet ost

1/2 dl. Pofiber

1/2 d. HUSK

2 spsk chiafrø

1/2 dl. Hørfrø

2 tsk bagepulver

Birkes og solsikkefrø til at toppe med

Sådan gør du :

Pisk dine æg sammen og tilsæt det smeltede smør og den revne ost. Rør det godt sammen og put pofiber, HUSK, chiafrø, hørfrø og bagepulver i. 

Find en bradepande frem og dæk den med bagepapir, og hæld nu hele massen på og fordel den godt med en dejskraber. Når den er pæn og lige tyk over del hele skal du toppe den med birkes og solsikkefrø. SÅDAN !

Nu ind i ovnen på 175 grader i 20 minuttter. Voila 😀

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 tanker

 • SVAR

  Hvorfor egentlig hjemmerevet ost, er det færdigkøbte ikke lige så godt?

  • SVAR

   Karina det er fordi at det du køber tit er tilsat mel og nogen gange sukker. På vores nye low carb livsstil gør vi alt hvad vi kan for at undgå mel 🙂 Jeg glæder mig til at følge jer og få jeres tilbagemeldinger 🙂

   • SVAR

    > aha. De propper da også mel i alt 😦 Nu spørger jeg dumt, men hvilken ost river du så selv? Eller bruger du de der klumper frisk mozzerella i poser?

    • SVAR

     Ja præcis, mel, sukker og laktose 😩
     Jeg køber en stor klump fast ost med høj fedtprocent og river den på rivejernet. Så fordeler jeg det i poser med 250 gr. I hver pose 👌