Aubergine med toppings overraskede mig på den gode måde. Jeg havde selvfølgelig fundet nogen toppings som jeg selv sætter pris på, men alligevel.
Her er hvad du skal bruge ( 1 person til hovedret eller to som forret)
En dåse kikærter (udbløde og kogte)
1 spsk Garam Marsala
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
1 stor aubergine
1 rød peberfrugt
2 spsk fetaost
En rest kød (vi brugte kylling)
Alt kan bruges, kun din fantasi sætter grænser.
Sådan gør du :
Hæld dine kikærter ud i et ovnfast fad og drys salt, olivenolie og garam masarla over. Sæt dem i ovnen i 25 minutter på 200 grader.
Skær dine aubergine midt over og pensl med olivenolie og salt. Læg den i ovnen på 200 grader i 25 minutter sammen med dine kikærter.
Skær din peberfrugt i lange strimler og steg den ved lidt høj varme i smør eller kokosolie.
Når peberfrugten har taget lidt farve kommer du dit kød ved så det kan blive lunet lidt.
Tag auberginen ud af ovnen når den er færdig og drys peberfrugt og kød henover sammen med kikærter og fetaost.
Der var masser af kikærter tilbage, men de er nemme at “komme af med” da du kan bruge dem som toppings til salater og hvad du eller kunne have lyst til. De smager også godt helt alene. (hvis du som mig har en sart og irritabel tarm så skal du nok holde dig til meget få kikærter,- just saying, bitter erfaring)
Bon appetit