Hjem Hverdagen Grønne bønner og hakket oksekød fyldt med lækker smag

Grønne bønner og hakket oksekød fyldt med lækker smag

af Linda

Grønne bønner med oksekød og fyldt med god smagIndlægget indeholder reklame

Grønne bønner med oksekød fyldt med god smag, er simpelthen den bedste titel jeg kan finde på til denne ret. Jeg har ikke ladet mig inspirere af noget andet end hvad jeg havde i køleskab og fryser. Hold da op ! Det blev virkelig lækkert, ret så lækkert endda. Min mand spiste alt jeg havde sat til ham, og han er ikke meget for bønner. Jeg tager det som et kompliment ! Helt tilfældigt kiggede min veninde forbi, ligesom jeg skulle til at sætte mig til bords og indtage denne ret. Hun fik selvfølgelig en portion med, og spurgte med det samme efter opskriften. (tror I at hun havde kigget med på snapchat og vidste hvornår hun skulle ringe på ?)  ha ha ha ha

Du skal bruge (til 4 pers.)

1 pakke/400 gr. hakket oksekød

1 pose frosne grønne bønner

1 rød chili, finthakket og uden kerner

2 stængler forårsløg, skåret i små tynde skiver

2 tsk. rød karrypasta

½ rød peber, hakket i mindre tern

1 pakke/175 gr. Philadelphia (den gule med urter og løg)

Parmesan, fintrevet og bare til at bruge på toppen.

Du gør sådan her :

Steg kødet til det er gennemstegt på en pande med smør

Rør chili, og karrypasta med i.

Tilsæt hele pakken med Philadelphia og bland osten godt sammen med kødet.

Giv bønnerne et hurtigt opkog, ganske kort. (jeg skoldede mine under vores cooker)

Sigt bønnerne fri for vand og hæld dem over på stegepanden.

Rør det godt sammen, og lad det stå et par minutter med god varme.

Som det sidste skal du tilsætte peberfrugt og forårsløg. Dette for at holde på deres sprødhed, ellers får du nogen slatne og kedelige grøntsager (synes jeg).

Jeg valgte at toppe retten med parmesan, men det havde også været fint uden.

Jeg vil være glad for at høre hvad du synes om smagen, enten her på bloggen eller på facebook.

Tuttelu

<3 Linda

 

 

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Pernille Zachariasen december 31, 2018 - 7:30 am

Hej Linda,
Spændende blog som jeg lige har opdaget! Dejligt med inspiration, jeg tåler nemlig ikke mel.
Godt nyt år og pøj pøj.
Pernille Zachariasen

Reply
Advokadofyrensballondans januar 2, 2019 - 6:00 am

Kære Pernille. Tak for din besked. Hvor er det dejligt at høre du kan finde inspiration på min side, det glæder mig meget. Hvis du støder på nogen opskrifter eller andet der giver dig anledning til spørgsmål så skal du endelig bare skrive til mig. Da jeg startede bloggen var mine opskrifter ikke så udførligt beskrevet.
Du kan nok se at der går længe mellem mine indlæg, jeg bruger mest tid på Instagram under navnet lindalowcarb_ketolife. Du er meget velkommen til at følge med der også hvis det er et medie du bruger.

Da jeg startede bloggen brugte jeg sødemidler, men det gør jeg kun meget sjældent nu. Jeg bruger aldrig mel.
Tak fordi du kigger med.
Kærlig hilsen Linda
Godt nytår 🙂

Reply

Skriv dine tanker