Grønne bønner og hakket oksekød fyldt med lækker smag

Grønne bønner med oksekød og fyldt med god smagIndlægget indeholder reklame

Grønne bønner med oksekød fyldt med god smag, er simpelthen den bedste titel jeg kan finde på til denne ret. Jeg har ikke ladet mig inspirere af noget andet end hvad jeg havde i køleskab og fryser. Hold da op ! Det blev virkelig lækkert, ret så lækkert endda. Min mand spiste alt jeg havde sat til ham, og han er ikke meget for bønner. Jeg tager det som et kompliment ! Helt tilfældigt kiggede min veninde forbi, ligesom jeg skulle til at sætte mig til bords og indtage denne ret. Hun fik selvfølgelig en portion med, og spurgte med det samme efter opskriften. (tror I at hun havde kigget med på snapchat og vidste hvornår hun skulle ringe på ?)  ha ha ha ha

Du skal bruge (til 4 pers.)

1 pakke/400 gr. hakket oksekød

1 pose frosne grønne bønner

1 rød chili, finthakket og uden kerner

2 stængler forårsløg, skåret i små tynde skiver

2 tsk. rød karrypasta

½ rød peber, hakket i mindre tern

1 pakke/175 gr. Philadelphia (den gule med urter og løg)

Parmesan, fintrevet og bare til at bruge på toppen.

Du gør sådan her :

Steg kødet til det er gennemstegt på en pande med smør

Rør chili, og karrypasta med i.

Tilsæt hele pakken med Philadelphia og bland osten godt sammen med kødet.

Giv bønnerne et hurtigt opkog, ganske kort. (jeg skoldede mine under vores cooker)

Sigt bønnerne fri for vand og hæld dem over på stegepanden.

Rør det godt sammen, og lad det stå et par minutter med god varme.

Som det sidste skal du tilsætte peberfrugt og forårsløg. Dette for at holde på deres sprødhed, ellers får du nogen slatne og kedelige grøntsager (synes jeg).

Jeg valgte at toppe retten med parmesan, men det havde også været fint uden.

Jeg vil være glad for at høre hvad du synes om smagen, enten her på bloggen eller på facebook.

Tuttelu

<3 Linda

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *