I aften har vi fået pandemad og brugt vores rester fra køleskabet. Det ender stort set altid godt, både fordi jeg er glad for at få pladsen i køleskabet tilbage, og fordi at maden smager godt. Win win, right 😉
Vores pandemad bestod af kolde kogte kartofler, stegt bacon, forårsløg, persille, og kylling som var vendt i røget paprika. Hvis du får lyst til at prøve selv, så får du fremgangsmåden her :
Du skal bruge (til 4 pers,):
10 kolde kogte kartofler
3 kyllingefileter skåret op i tern
1-2 pakker bacon
To store håndfulde forårslåg (jeg bruger kun den grønne ende)
1-2 håndfulde persille, grofthakket.
Du gør sådan her :
Hvis ikke du har en rest kylling fra “dagen før” så skær dine kyllingefileter op i tern. Varm en stegepande op med kokosolie på og et godt lag røget paprika. Når paprikaen syder lidt så ligger du kyllingen på og vender den indtil den er stegt på alle sider.
Tag kyllingen af og placer kartoflerne på stegepanden i det fedtstof som er tilbage,
På en anden pande steger du bacon, medmindre du har noget liggende i køleskabet som allerede er stegt 😉
Læg nu kyllingen tilbage på panden med kartofler på.
Drys den stegte bacon over, sammen med forårsløg og persille. Bland rundt.
Hvis du har lyst til ekstra smag så riv lidt parmesan henover.
Thats it.
Jeg håber at du vil nyde retten ligesom vi gjorde.
Retten her indeholder ingen FODMAPS og det er det jeg er ude efter i øjeblikket. Jeg er virkelig ramt og skal passe meget på den næste tid. Jeg håber at jeg kan blive ved med at finde på interessante retter med de ting man kan bruge indenfor FODMAP og samtidig leve LCHF. Ved jo godt at kartofler ikke er low carb, men du ved.. “you win some you loose some”.