Mini pizza på ostebund er en nem løsning på travle dage.
Mini pizza på ostebund kan med fordel fryses ned, så har du en nem løsning til travle dage. Der skal kun bruges ganske få ingredienser, og du styrer jo selv hvad du vil have ovenpå.
At vælge en ostebund er for mig løsningen, når mel giver mig ondt i maven. Og når man så, som mig, vælger at leve LCHF, så er ost og æg altid en rigtig fin ordning. 🙂
Jeg ved ikke rigtig om man kan kalde denne ostebund for en opskrift, og den ligner meget ostefladbrød, men nu får du den alligevel.
Ostebund til din mini pizza (10-12 stk.) :
300 gr. revet ost (jeg river min selv)
6 æg
2 tsk. fiberhusk
2 tsk. pofiber
1 spsk. tørret basilikum
1 spsk. tørret oregano
Sådan gør du :
Pisk dine æg
Tilsæt revet ost, og rør godt sammen
Tilsæt krydderurter
Tilsæt fiberhusk og pofiber og rør det godt sammen.
Tænd ovnen på varmluft 180*
Lad blandingen stå i 5-10 minutter.
Tag to bageplader frem og beklæd dem med bagepapir
Hæld små klatter ud på bagepladen. Vær opmærksom på at de glider lidt ud, så hold afstand imellem.
Ind i ovnen i ca. 20 minutter, men hold øje med dem og tag dem ud når de er flotte gyldne.
Lad ostebunden køle af inden du lægger din topping på.
Jeg valgte at lægge tomatpuré på fordi jeg ikke ønsker alt den sukker der er i tomatketchup, og fordi at hakkede tomater er for flydende og så bliver disse bunde alt for svampede.
Ovenpå tomatpure lagde jeg en skive skinke og så satte jeg dem tilbage i ovnen og gav dem 5 minutter. Jeg havde desværre ikke nogen grøntsager at serverer til, da vi lige er hjemvendt efter en uge i Østrig, og jeg ikke har fået handlet endnu.