Hjem LCHF København og Corona

København og Corona

af Linda
Letz Sushi

Indlægget indeholder reklame

København og Corona, kan man det ?

I går eftermiddags tog min datter og jeg et smut til København. Vejret var helt fantastisk, og vi ville finde et hyggeligt sted at spise.

Vi tog toget omkring halv fem, en fredag eftermiddag, så vi havde naturligvis garderet os med mundbind. Det viste sig at vi var de eneste.. Det føles bare ikke helt okay, kan vi være enige om det ? Vi var jo ikke de eneste i toget!

Torvehallerne

Vi stod af på Nørreport, og zig-zaggede os hen til Torvehallerne, hvor der naturligvis også var mange mennesker, men vi fandt en god plads hos Tante T og fik et glas gin og tonic som var lavet på te. Det var lækkert og forfriskende. Jeg har altid været begejstret for Torvehallerne, der er så hyggeligt med alle de små butikker, og jeg er vild med det store udvalg af grøntsager, urter, og blomster. Jeg køber altid Sanders lakrids te hos Tante T, og nødder hos Exotic mix.

Indre by

Vi fortsatte vores færden op af Købmagergade, og rundede Gråbrødre Torv. Ja, stadig mange mennesker, men ikke svært at holde afstand. Vi fandt dog ikke et sted vi havde lyst til at blive og spise. Så vi drog videre.

Vi kom forbi PS bar som så hyggelig ud, men alt var optaget så den høflige tjener anbefalede os at prøve nabo restauranten ‘The market asian’. Her satte vi os så og bestilte en kande vand med frisk citron imens vi studerede menu kortet. Der var mange ting på deres menu som jeg ikke kunne spise, så jeg spurgte ind til alternativer hvilket de ikke kunne imødekomme. Jeg blev så præsenteret for en glutenfri menu, men den tiltalte mig ikke og vi valgte at betale for vores vand (70,-) og gå videre.

Nyhavn og street food

Vi besluttede os for at gå ned mod Nyhavn, og kunne godt komme igennem strøget og de små sidegader med fin afstand. Men hold nu fast ! Da vi nærmede os Nyhavn, gisp! Her har alle glemt alt om Corona. Ingen afstand og vildt mange mennesker på meget lidt plads. Det droppede vi naturligvis, og gik over på den modsatte side, og ned mod den ‘nye’ inderhavnsbro, som vist også kaldes kyssebroen, og satte kursen mod det lille ‘street market’

Da vi kom til midt på kyssebroen standsede vi op. Vi tog et kig på menneskemængden og opgav. Det gode vejr og danskernes ønske om at nyde det, og hinanden, under åben himmel, får mange til at glemme alt om den dræbende virus. Desværre. But then, what to do ?

København og Corona, kan man det ? Er det forsvarligt ?

Vi var ved at være temmelige sultne og kunne godt se at det med en udendørs plads ikke var noget for os, så vi gik tilbage mod indre by og googlede ‘sushi’. Vi satte nu kusen mod Letz sushi i Store Kongensgade, og her blev vi ikke skuffet, for der var rigeligt med plads, god hygiejne og sødt smilende personale.

Letz Sushi

Jeg er imponeret over de tiltag som Letz Sushi har taget efter Corona. De har ikke længere et fysisk menukort, men en QR kode i bordet man sidder ved, og her skal man bare føre sit kamera fra telefonen hen over, og så kommer menukortet frem på ens egen telefon. Det er da drøn smart! Det er både god hygiejne og bedre for miljøet. Der var perfekt afstand mellem bordene, men vi var de enrste indenfor, så det ville alligevel ikke have været et problem. I øvrigt virkelig lækker Sushi de laver, og hold da op hvor blev jeg mæt. Jeg bestilte laks til forret, og som hovedret fik jeg 18 stykker sushi med almindelig ris og grillet broccoli. Mega lækkert, virkelig! Soya spiser jeg ikke, det tåler min mave ikke, men chilimayo siger jeg ikke nej tak til.

Er det dårlig smag at omtale Letz Sushi’ toiletforhold ? Jeg kan aldrig lade være med at tage et ekstra kig på toiletforholdene som jeg synes er vigtige, og de skal bare være i orden. Hvis ikke toilettet er pænt og rent, så tør jeg ikke tænke på hvordan deres køkken ser ud. Måske er det bare mig der er underlig her, men sådan har jeg det. Jeg blev ikke skuffet, der var super fint, god hygiejne her også 🙂

Ris og low carb

De fleste ved at ris ikke er low carb, men jeg tåler dem ganske fint i min sensitive mave, så indimellem spiser jeg sushi med stor glæde. Jeg tjekkede op på mit blodsukker så snart jeg vågnede, og det lå på 4,8, så hverken ris, gin & tonic eller mit ene glas hvidvin til maden har fået det helt op at ringe. Til gengæld var jeg smidt ud af ketose med et tal på 0,4, men det bekymrer mig ikke spor. jeg er hurigt tilbage igen, og det vigtigste for mig er mit blodsukker som jeg altid ønsker skal ligge under 5,0.

Så hvad er vores vurdering af København og Corona ?

Det kan godt lade sig gøre at finde en god plads, på en god restaurant, men bestil bord hvis du vil sidde udendørs, og tjek eventuelt forholdene ud først for at sikre dig at der er god plads mellem bordene.

København er charmerende, og jeg er vil med vores by, men jeg planlægger ikke en tur dertil igen lige forløbig. Men en aften mere i min datters skønne selskab vil jeg gerne have mange flere af, og gerne igen snart <3

Hvis du har lyst til at lære mig lidt mere at kende så læs med her; fokus på familieværdier

Knus og dejlig lørdag til dig.

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1