Jeg fik lyst til pizza forleden, så det skulle vi have. De andre fik en helt almindelig gær og mel bund, men til mig selv havde jeg lavet mørke pizzabunde på valnødder og solsikkekerner. De blev smadder gode, og jeg er glad for at jeg fik lavet en masse så jeg har til fryseren. Du får lige et billede af de forskellige ingredienser her 👇
Når man bager uden mel synes jeg man skal være forsigtig med at komme alt for “vådt” fyld på. Så i stedet for at kommet hakkede/flåede tomater ovenpå min bund, så valgte jeg at bruge tomatpuré. Det har nemlig en super konsistens og det er nemt at fordele fyldet ovenpå uden at det glider ned til siden. Som fyld havde jeg valgt nedestående ;
Bacon havde jeg stegt i forvejen og det var først da pizzaen var færdig at jeg lagde det ovenpå. Den revede ost er en vi selv river på rivejernet, eller på min foodprocessor. Jeg er ikke vild med det ost man køber i supermarked, det indeholder alt for mange andre ting som ikke er ost. Så vi gør det, at vi køber en kæmpe stor ost når de er på tilbud, og så river vi det og kommer i fryseren i små frostposer. Så har vi til lang tid, og osten smager af noget. Det synes jeg ikke de gør, de revede oste man køber i supermarked.
Mine små pizzabunde kom til at se sådan her ud 😋 :
De er lidt ujævne i størrelserne, men det passer mig faktisk fint da jeg så kan vælge efter min sult. Jeg fik “pyntet dem således ;
Jeg kan bestemt anbefale disse bunde som også er fryse egnet. Du kan finde dem hos madbanditten her ;
http://www.madbanditten.dk/page/3/?s=pizza+bund+
Mine varer køber jeg her hos LCHF butikken
Bon appetit