Chokolademandler

ChokolademandlerIndlægget indeholder reklame

Chokolademandler er en dejlig måde at forkæle sig selv på. De tager lidt tid at lave, men på en eller anden måde, så får det dem også til at smage endnu bedre. De er nemme at lave, men jeg kan ikke tillade mig at kalde det for en opskrift, så kommer madpolitiet efter mig 😉 Men her får du hvordan :

Du skal bruge (til en skål mandler):

  • 2 store håndfulde mandler
  • 1  pakke mørk chokolade af 100 gr.
  • Flagesalt
  • Sukrin gold

Du gør sådan her:

  • Smelt chokolade i et “vand bad” i en kasserolle
  • Når chokolade en helt smeltet tager du skålen op af gryden (pas på der ikke kommer vand i din chokolade for så er den ødelagt)
  • Find en bradepande frem og beklæd den med bagepapir
  • Hæld lidt flagesalt og sukrin gold op på en tallerken
  • Hæld alle mandler op i chokoladen og bland dem godt rundt
  • Tag to gafler og fisk en mandel op som du ligger på bradepanden.
  • Når du har taget 8-10 stykker mandler op af chokoladen så skal du drysse dem med salt og sukker, (brug dine fingerspidser). Dette er fordi chokoladen hurtigt bliver tør, og du skal gerne have sukker og salt til at hænge fast i chokoladen.
  • Gentag proceduren til du ikke har flere mandler tilbage i skålen.

Jeg bruger mørk chokolade fordi jeg foretrækker den chokolade med mindst sukker. Du kan bruge den chokolade du bedst kan lide, om den er hvid, lys eller mørk gør ingen forskel. Du kan, for at fremhæve smagen i mandlerne, give dem en tur i ovnen i 15-20 minutter første. Men sørg for at de er kølet helt af inden du bruger dem i chokoladen.

OJCV5269

Namme-nam ! Jeg håber at mandlerne falder i din smag.

Bon appetit og dejlig mandag til jer alle <3

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 tanker