Hjem Hverdagen Morgengrød i nye klæder

Morgengrød i nye klæder

af Linda

Jeg har til morgen kastet mig ud i en ny morgengrød, fra Madbanditten seneste bog. Eller næsten altså, for jeg fandt endelig et sted jeg kunne bruge mine blendede jordbær-rabarber. Så der hvor Madbanditten bruger hele skiveskåret jordbær i sin opskrift, brugte jeg min egen lækre blanding. Det smagte overraskende godt, og jeg er helt sikker på at lave det igen. Og det er super nemt, og hurtigt ! Kan bestemt anbefales til alle jer med travle morgener. Se her 👇

Chiagrød med græsk yoghurt og blendet jordbær-rabarber 😋

Chiagrød med græsk yoghurt og blendet jordbær-rabarber 😋

Den gjorde mig mæt i fire timer, så jeg må nok tilføje lidt toppings (evt.knuste hørfrø ?) eller et æg næste gang. Jeg har jo vænnet mig til at være mæt i fem-seks timer 😄 hvilket passer fint med min fastlagte frokost pause på jobbet. Men lækkert smagte den !  Jeg er blevet glad for at bruge Chiafrø i min madlavning, og de skulle være et rigtig godt ” super food” der hjælper med at transporterer grimme ting ud af kroppen. De kan opsuge deres egen vægt i væske 10 gange, og de har en højere koncentration af omega-3-fedtsyrer end laks – og flere fibre end hørfrø, og så er de rige på antioxidanter, mineraler og proteiner. Herligt !

Jeg køber mine chiafrø Her og opskriften er Herfra

Hvad fik I lavet af aftensmad i går ? Nogen gode ideer ? Vi fik farsbrød. Det blev okay, og det kan vi sagtens lave igen med de samme grøntsager og ost i. Det er ikke særlig kønt, sådan et farsbrød, men der var god smag i.

Farsbrød med rødpeber, fetaost og persille.

Farsbrød med rødpeber, fetaost og persille.

Anrettet på tallerknen, med en blandet salat og grønne bønner

Anrettet på tallerknen, med en blandet salat og grønne bønner

I dag skal vi have kyllingetærte, den glæder jeg mig til at lave😋

god onsdag aften

ps. SendMereSol

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1