Indlægget indeholder reklame.
Her kommer et lille hurtigt indlæg om de virkelig gode bananpandekager jeg bagte/stegte i går aftes. Det var meget impulsivt, og kun fordi jeg ikke ville smide de to brune bananer ud 😂 Ingen i familien ville have en banan, og så måtte jeg jo “finde” på.
I mit køleskab stod der 50 gr hytteost og grinede af mig, så det smed jeg i en skål sammen med to æg. Jeg fandt min stavblender frem og blendede de ækle klumper ud. Så tilsatte jeg bananer, og div nedestående ingredienser.
bananpandekager :
2 bananer
1 spsk.. Hytteost 4,5%
2 æg
1 spsk HUSK (loppefrøskaller) /pofiber
1 spsk kokosfibre
1 tsk kanel
1/2 tsk vaniliepulver, kan undlades
1 spsk kokossukker (kan sagtens undlades, babanen er sød i sig selv)
Dem som ikke ligger inde med kokosfibre kan evt bruge 1 spsk HUSK mere.
Jeg køber mine special produkter her
Bon appetit alle sammen.
Chokoladesmør :
NB. Det smager virkelig lækkert med chokoladesmør ovenpå. Det laver du ved at blande lige dele smør og mørk kogechokolade (jeg brugte 100 gr. af hver). Du smelter delene sammen i en lille gryde og rører dem godt sammen. Hæld chokolademassen op i en skål/blenderkrus og sæt det i køleskabet i en time. Når tiden er gået tager du din håndmixer og pisker godt rundt. Nu har du en dejlig luftig chokolademasse, lige til at smøre på 🙂
Dette indlæg indeholder affiliate links. Det betyder at jeg modtager et mindre beløg hvis du køber noget i den pågældende webshop. Prisen er den samme for dig-men du kan på denne måde vælge at støtte mit arbejde med bloggen. Jeg linker altid kun til produkter som jeg selv bruger og kan stå inde for.