Hjem Hvem er jeg Hvornår starter vi ?

Hvornår starter vi ?

af Linda

IMG_4896 (1)

Jeg forestiller mig at vi starter med de tre ugers kostplan den 1 august. Hvad synes I om det ? Skal jeg evt. hellere vente til sommerferien er helt slut så vi kan få alle med ? For mig gør det ingen forskel, jeg vil bare gerne have så mange med som muligt 🙂 Jeg tænker at det er meget godt med lidt mental “klargøring” så I er med på alle plan, også praktisk med de ting I skal købe ind.  Jeg vil, som skrevet i sidste indlæg, holde mig til de madvarer som kan købes i et almindeligt supermarked, men jeg vil også komme med forslag til alternativer.

Jeg glæder mig ! Jeg ville gerne stille mig på toppen af et bjerg og råbe op om denne fantastiske måde at leve på, som giver så stor velvære, hvis altså nogen gad at høre på mig 😉 Lov mig at du giver det en chance, og gør det 100%, ingen halve løsninger og smutvej. Bare prøv.

Det som er allersværest er at spise mere fedt. Det er det virkelig. Vi er jo fuldstændig hjernevasket med fedtangst, og tror at vi falder døde om af blodpropper og hjertetilfælde. Hør nu lige her, den her livsstil er godkendt af de svenske sundhedsmyndigheder til vægttab, fordi det virker ! Og hvor stor er det lige at Sverige er ? Jep, 9 millioner indbyggere, og Danmark har vel 5- 5½ . Tro mig de har lavet mange undersøgelser. I starten forsøgte de at modbevise det, de brugte alt hvad de havde for at holde på retten til at sige fedt er farligt. Det er det ikke. Du skal bare holde dig fra kulhydrater, så går det super godt.  Der er propfuldt her på nettet med sider omkring LCHF, teorier, facts osv. Søg bare derud af, jeg ved at jeg har ret. I øvrigt har jeg mærket det på egen krop, og det er det vigtigste. Det virker. Basta.

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Karina juli 12, 2016 - 8:20 pm

Vi er klar fra 8/8 😉

Reply
Advokadofyrensballondans juli 14, 2016 - 6:53 pm

Så bliver det da helt klart fra den 8 august 🙂

Reply

Skriv dine tanker

UA-78511755-1