Hjem Hvem er jeg 25 dage tilbage af dit tidligere liv

25 dage tilbage af dit tidligere liv

af Linda

Vi starter vores forsøg med en kost lav på kulhydrater og minimalt med sukker den 8 august. Det vil sige at du i dag har 25 dage at forberede dig til dit nye liv. Det bliver SÅ godt !

Hvordan forbereder du dig ? Vælter du dig rundt i sukker, sodavand, franskbrød ? Tænker du, at du lige skal nå at nyde det inden du skal være foruden i hele tre uger ?

Eller gør du som jeg, og forbereder dig mentalt ?

Hver gang jeg har haft gang i en større ændring i mit liv, så tænker jeg, helt enormt på det. Jeg pisker en stemning op, inden i mig selv, og googler alt hvad jeg kan om emnet.

Jeg startede for 8 år siden med at holde op med at ryge. Det var usundt, dyrt, det lugtede og gjorde ikke noget godt for mig. Jeg tænkte på det i et par måneder, og nytårsaften var min sidste aften som ryger. Jeg har aldrig set mig tilbage, og ikke savnet det en eneste dag.

Jeg skar kraftigt ned på mit sukker indtag for 3½ år siden, jeg startede med at undlade det i kaffe og te. Så droppede jeg sodavand, juice, saftevand og andre læskedrikke med sukker.

Så kom turen til gluten. Det var et stort problem for mine tarme, at nedbryde mel, og jeg var virkelig dødtræt af at have kvalme, oppustet mave og ondt i maven. Så væk med det, og det er 3 år siden.

Det var nogen temmelige store ændringer i mit liv hvor jeg tidligere ikke sparede penge på coca cola, brød fra bageren og alt det andet der hører til et liv med mange kulhydrater.  Jeg vil sige det sådan at jeg ikke har noget til gode. Du drømmer ikke om hvad vi har fragtet hjem fra Tyskland, og hvad vi ikke har haft stående af rammer ovenpå rammer af sodavand. Det helt vildt.

Du kan nok forstå at jeg har haft et meget svingende blodsukker og at det derfor var den helt store åbenbaring pludselig at have et stabilt blodsukker, at føle ro i kroppen, og ikke have den der konstante søgen efter noget jeg ikke vidste hvad var.  DU kan godt glæde dig <3

Jeg savner aldrig nogensinde min gamle livsstil. Jeg vil ikke bytte for noget. Jeg ville til gengæld gerne omvende alle som var det mindste interesseret i det. Om ikke andet så bare for at mærke roen. Bare prøv 🙂

Hvis du rent praktisk vil forberede dig på noget til vores start om 25 dage, så vil jeg anbefale dig at bage fladbrød og madpandekager her fra bloggen. Det er begge dele noget du kan putte i fryseren, og så er du klar når vi starter op. Du får også brug for chiaknækbrød. Jeg har lavet min egen version som kommer her på bloggen inden vi starter op. De er ikke lige så gode at fryse ned så dem venter vi lidt med.

Jeg forestiller mig også at jeg laver en indkøbsliste over hvad der er smart at have derhjemme så du ikke skal ud af døren hver dag.

Du kan finde opskriften på fladbrød og madpandekager herunder. Måske vil du allerede starte din nye livsstil i morgen ?

Fladbrød

madpandekager

Tuttelu og god aften 🙂

 

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1