Hjem Vægttabsforløb

Vægttabsforløb

af Linda
Vægttabsforløb

Vægttabsforløb med Lindalowcarb

Mine vægttabsforløb læner sig meget op af mit eget liv og mine erfaringer med livsstilen gennem 9 år.

Jeg er ikke læge, diætist eller kostvejleder. Jeg bruger mit eget liv, egne erfaringer, og de mennesker jeg har hjulpet, til at hjælpe dig i gang med din nye livsstil. Jeg har deltaget i low carb kurser, læst bøger, lyttet til podcast, været med-coach hos Madbanditten og taget grundkursus hos Paleo institute.

Keep it simle

Jeg er tilhænger af det enkle og simple.

Mit mantra er; grøntsager-kød og fedt

Vægttab og motion?

Skal man dyrke meget motion og bevæge sig mere for at gå ned i vægt? Nej, det er ikke et must, du kommer super langt ved at ændre din kost. Naturligvis er alt motion godt, og sundt for kroppen og jeg vil altid opfordre dig til at gøre det du kan, men din kost er et godt sted at starte.

Et vægttab opstår ved kalorieunderskud, og det opnår du nemmere i en fedtforbrændende krop med en kost som keto og endda helt uden at føle sult og ubehag.

I mine vægttabsforløb får du tips til hvordan du gør keto til din livsstil, får din hverdag til at fungere, og kan holde dine løfter til dig selv.

Hvad vil du få ud af et vægttabsforløb hos mig?

Vægttab 😅 Jeg har endnu ikke mødt nogen der ikke har opnået vægttab, men det kommer an på dig selv, din motivation og hvor meget du virkelig vil det. Jeg sørger for at de ydre rammer er i orden, men det er dig der skal gøre det store arbejde.

Telefonsamtaler

Alle mine forløb har telefonsamtaler med sig. Det er fordi det er nemmere for mig at tune ind på dig, dine behov, og for at få de små detaljer med. Jeg vil anbefale dig at gøre brug af muligheden for 2 ugentlige samtaler da det er motiverende og støttende, især de første par uger.

Vil du det virkelig?

Hvis du er indstillet på at følge mine råd, og leve efter mit mantra; grøntsager+ kød og fedt, så vil jeg stå til rådighed det antal uger som du vælger at dit forløb skal vare, på mail og telefon.

Kostplan

Jeg skriver din kostplan og den indeholder 3 måltider, nemlig både morgenmad, frokost og aftensmad.

Jeg giver dig ideer og inspiration til hvordan en dag kan være pakket, og jeg anbefaler dig at følge planen slavisk for så kan jeg stå inde for dit vægttab. Du kan også fortælle mig om dine favoritter, og så forsøger jeg at få dem implementeret i planen. Det er vigtigt for mig at have fokus på at have ’hovedet’ med under hele forløbet, og jeg lægger vægt på, at mærke efter, og lytte til sin krop og stole på processen <3

Hvis du vælger et forløb på 6 uger, vil der i uge 5 og 6 være lagt op til dine egne forslag, om hvordan du kunne tænke dig, at din dag skal se ud. Jeg guider dig og støtter dig, så du med ro og selvtillid kan bygge din nye livsstil op med din måde at få det til at lykkes på. Ingen mennesker er ens, og vi skal hver især finde vores vej med keto/lchf. Den virkelige balance opstår nemlig når du skal du finde din livsstil, til vedligeholdelse, eller fortsat vægttab, når vi slipper hinanden efter sidste uge.

Vægttabsforløb

Tilbud på 30% i perioden 11 oktober 2021 til 11 november 2021

Du kan vælge mellem forskellige, og helt personlige, forløb;

  1. Samtale. – Er keto noget for mig? 100,-
  2. 2 ugers kostplan og 2 samtaler 995,-
  3. 4 ugers kostplan, og op til 8 samtaler 1800,-
  4. 6 ugers kostplan, og op til 12 samtaler 2700,-
  5. Vedligeholdelses samtaler / opfølgende samtaler 100,-

Hvis du efter første samtale beslutter dig for at tilmelde dig et af ovenstående forløb, vil prisen naturligvis blive trukket fra.

Måske har du et helt andet behov end de foreslået, her ovenover. Jeg har blandt andet lavet kostplaner til 4 uger, med hensyn til intolerancer og allergier til 995,- uden samtaler eller anden kommunikation under forløbet. Lad mig vide hvis du har et andet behov, så finder vi ud af det.

Du kan henvende dig til mig på mail;

lindasbsorensen@gmail.com eller på Instagram under min profil; lindalowcarb­_

Jeg glæder mig til at lære dig at kende og hjælpe dig på vej

Et lille uddrag af tilbagemeldinger fra tidligere deltagere:

I September startede jeg, i et forløb hos Linda. Min krop var træt efter 2 graviditeter med kort mellemrum, og de sidste graviditets kilo forsvandt ikke af sig selv. Her 2 måneder efter er jeg 10 kg lettere. Jeg har aldrig følt mig bedre tilpas i egen krop, og har aldrig haft et større overskud som nu. Lindas viden guidede mig igennem hele processen med liv og sjæl på en tryg måde. I de første uger skete der store forandringer i min krop, og Linda havde et svar til hvert et spørgsmål jeg stod med. Både min kæreste og jeg er nu så glade for livsstilen, at vi forsætter den selv. Folk tror at livsstilen er uoverskuelig, men faktisk har den gjort det hele meget mere overskueligt. Vores syn på mad har ændret sig, og vi er blevet mere beviste om hvad vi fylder vores kroppe med. Det har været en fornøjelse at have Linda med på livstilændringen og hun har lært os at navigere rundt i hele KETO universet. ❤️

Der kommer flere udsagn her👇🥰

Hej Linda

Mit 5 ugers forløb hos dig var sååå fantastisk. Vi snakkede i telefon 1 gang om ugen (selv juleaftensdag). Du var en fantastisk støtte, god vejleder, super god til at lytte, vejlede og forstå mig.

Jeg blev positiv overrasket over at du skrev og spurgte til mig efter endt forløb. Jeg var ikke bare glemt.

Jeg vil anbefale dig til alle som er glad for keto/lchf 😃

I løbet af de 5 uger har Linda hjulpet mig med at sammensætte en kostplan der på alle måder virker for mig. Hun har guidet, støttet og vejledt mig på en helt fantastisk måde. Udover at være sindsygt dygtig i lowcarb er hun også et mennesker der finder løsninger der passer præcis til dig.

Kære Linda.

Jeg kan kun sige at jeg har været meget tilfreds med din support.

Ingen problemer hvis der var noget jeg var i tvivl om. Også rart at tale med dig. Syntes også det var dejligt at du spurgte til hvordan jeg havde det, efter jeg havde afbrudt forløbet😍. Jeg kan ikke sætte en finger på dit arbejde, det var ene og alene min egen skyld at det ikke lykkes for mig – desværre – og jeg har stadig svært ved det.

Kære Linda

“Mine snakke med Linda satte gang i nogle gode tanker og overvejelser om, hvad der virker og ikke virker for mig. Herudover fik jeg også konkret input til, hvad jeg kunne gøre for at få sat skub i et stagnerende vægttab. Dejligt motiverende ar blive fulgt så tæt og holdt i hånden.”

UA-78511755-1