Hjem LCHF Små ostebrød til suppen eller andet lækkert

Små ostebrød til suppen eller andet lækkert

af Linda

små flade ostebrødSmå ostebrød til suppen eller andet lækkert.

Da vi forleden fik den fremragende suppe lavede jeg nogen små flade ostebrød til. De er super enkle, og består faktisk kun af æg, ost, pofiber* og de krydderier du kan lide. Jeg havde fyldt mine med basilikum og oregano. De blev gode, og alle spiste med stor fornøjelse til der kun var en tilbage til min aftensmad dagen efter. De kommer aldrig til at vinde en skønhedskonkurrence, men smagen er god.

*Pofiber er kartoffelfibre og kan købes i Lidl til en flad 20ér.


Du skal bruge, til ca. 6 stk.:

4 æg

2 spsk. pofiber

2 store håndfulde revet ost.

1 spsk. tørret basilikum

1 spsk. tørret oregano

Du gør sådan her :

Slå dine æg ud i en skål og tilsæt revet ost.

Rør godt rundt til det er blandet godt sammen.

Tilsæt pofiber og krydderier.

Rør det hele sammen indtil det er blandet fint og helt uden klumper fra pofiber.

Lad det stå i 5-10 minutter og trække lidt.

Tænd ovnen på 180*

Gør en brandepande klar med bagepapir og fordel dejen i klatter på bagepladen. Du skal sørge for at der er god plads imellem dem da de flyder ekstra meget ud inde i ovnene. Jeg fik 6 stk. ud af min portion.

  • hvis dine brød flyder ud i en stor masse så lad dem være og skær dem i mindre stykker når de er færdige i ovnen

Giv dem 10-15 minutter i den forvarmet ovn. Hold øje med dem ! De er færdige når de er gyldne i overfladen.

Lad dem stå og køle lidt af på pladen inden du fjerner dem fra papiret.

Dagen efter brugte jeg ostebrødet under min hakkebøf

img_5678

Ved siden af havde jeg skåret en butternutsquash op i små tern og bagt i ovnen, som jeg spiste til sammen med spejlæg. Bøffen var toppet med en skive ost og lidt revet peberrod. Som dressing havde jeg blandet creme fraiche og Hellmans mayo med cheyennepeber og røget paprika.  Lækkert måltid ! 🙂

tuttelu alle sammen og god aften

 

 

 

 

1 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

1 Søde tanker skrives her

Bo september 28, 2016 - 5:51 pm

Det er et super lækkert brød👍

Reply

Skriv dine tanker